Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eger araç hararet yaparsa sogutma sıstemındeki parçaların patlamaması ıcın genleşme bıdonunun kapagından otomatık olarak suyu dışarıya bırakır. mercedeslerde o kapaklarda termostatlıdır yanı derecelerı olurpeki hararet 100 ve üstüne çıkınca su eksilirmi? yani 100 olunca su kaynayıp buharlaşıp azalırmı?
merhabalar...bende 96 astra var,bildiğin üzere opel lerde hararet en büyük sorun.az yakıt tüketsin die fan geç açıyo fakat motorun ömründen götürüyo.senin dediğin sorun bende 2-3 kere oldu.son kez olduğunda ise radyatör delindi,değiştirmek zorunda kaldım.motorun suyunu kontrol et.hortumlarda kaçak varsa ondan dolayı su biter ve motoru soğutma işlevi yok olur.eğer hortumlar sağlamsa radyatöre baktırt.en kötü ihtimal kaçak yada delik vardır.aynı zamanda radyatöre baktıkları zaman fana ve fan müşürünede bakıcaklar zaten.bu 3 şey (hortum,radayatör,fan) den birindedir sorun.radyatör değişitrmenin fiyatıda (orjinal parça) 350-400 milyon arası değişir.AMAN İHMAL ETME BEN İLK OLDUĞUNDA İHMAL ETTİM,RADYATÖRÜ KUCAĞIMA ALDIM![]()