geçmiş olsun abicim bu iş 750 tl den başlar 2500 3000 e kadar gider contayla kalsın dua edinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyorsunuz siz,araba hareret falan yapmadı.Benim merak ettiğim sizin arabalarda arabanın bu değere gelmesi için kaç km yaptığınızdır.geçmiş olsun abicim bu iş 750 tl den başlar 2500 3000 e kadar gider contayla kalsın dua edinde.
Ne diyorsunuz siz,araba hareret falan yapmadı.Benim merak ettiğim sizin arabalarda arabanın bu değere gelmesi için kaç km yaptığınızdır.
90 ı geçmemesi içimi rahatlatıyor ama 90 çabuk gelmesi içime kurt düşürdünüz şimdi.
Normal bir araçta bu degere ne kadar sürede çıkar?
ya neler diyosunuz arkadaşlar su 100 derecede kaynar her aracın hararet göstergesinin 100 ü geçmesi aracın contasına kapağına hortum ve borularına suyuna yağına kısacası herseyine zarar verir . nedemek 100 normal hatta 105 iyiymiş .. arabanız yağ yakıyor ozaman
işe gidip gelirken 3km mesafede kullanıyorum, 2.5km de 80-90 arası oluyor.Ne diyorsunuz siz,araba hareret falan yapmadı.Benim merak ettiğim sizin arabalarda arabanın bu değere gelmesi için kaç km yaptığınızdır.
90 ı geçmemesi içimi rahatlatıyor ama 90 çabuk gelmesi içime kurt düşürdünüz şimdi.
Normal bir araçta bu degere ne kadar sürede çıkar?
:good:Kapalı soğutma sistemlerinde hararetin 100 C derecenin üzerine çıkması normaldir.