Happy St. Patrick's Day!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forever MJJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keşke ne olduğunu araştırmayıp,buraya alıntı şeklinde yazmasaymışımda bu konuda buralara çekilmeseymiş,öyle ben yazmadan önceki gibi geyik olup devam etsymiş,ki nerden bilebilirdim böyle olucağını....keşke ayrı bi konu açıp yazsaydınız çanakklae bayramını,.... yarışına dönmeseydi bayramlar....zaten ülkemizde herkesin istediği ayrımcılığı ,gözünüzü açıp yapmasaydınız.zaten istekleri insanlarını sizin gibi kutuplaşıp 2-3-4 e daha fazla gruplara ayrılması.önemli olannın ne olduğunu yazmadan bi daha düşünün.ve bence bu topiğe başka bi şey yazmayın.açın 18 mart topiğ orada sadece KENDİ BAYRAMIMIZIN önemini vs konuşalım.başkalarının bayramını karıştırmadan!çünkü karıştırdığınızda her şey karışıyo

???

herkesin konuyla ilgli düşüncelerini serbestçe yazma hakkına sahip olduğunu zannediyordum.

keşke ne olduğunu araştırmayıp,buraya alıntı şeklinde yazmasaymışımda bu konuda buralara çekilmeseymiş,öyle ben yazmadan önceki gibi geyik olup devam etsymiş,ki nerden bilebilirdim böyle olucağını....keşke ayrı bi konu açıp yazsaydınız çanakklae bayramını,.... yarışına dönmeseydi bayramlar....zaten ülkemizde herkesin istediği ayrımcılığı ,gözünüzü açıp yapmasaydınız.zaten istekleri insanlarını sizin gibi kutuplaşıp 2-3-4 e daha fazla gruplara ayrılması.önemli olannın ne olduğunu yazmadan bi daha düşünün.ve bence bu topiğe başka bi şey yazmayın.açın 18 mart topiğ orada sadece KENDİ BAYRAMIMIZIN önemini vs konuşalım.başkalarının bayramını karıştırmadan!çünkü karıştırdığınızda her şey karışıyo

var zaten merak etme ölmedik daha....

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=59360

sembolu yesil yonca yapragi olan gun. yesil yonca uzun yillar irlanda askerlerinin isareti olduktan sonra 18yy daki ayaklanmalar sonucunda yesil yonca amblemi tasimak yasaklanmistir. hatta bu olaya "wearing the green" denmistir. inatci irlandalilar da keciliklerini yeni dunyada da devam ettirip halen kralice victoria'dan hinclarini almak icin `st patricks day'da her bir seyi yesile boyama hastaligina tutulurlar. hatta olaya su kacirip nehri yesile bile boyarlar.* ....ALINTI..
ALKOL İÇİLEN ,İÇEREK SAPITILAN İRLANDALILARIN VE AMERİKALALILARIN kutladıkları günmüş

son noktayı koydun helal sana gökay abı ;)

Çanakkale bir zaferdir !

Arkadaslar konu actigim pisman oldum, sizin de bayramlariniz kutlu olsun tesekkur ederim...Ayrica ben turk degilim, eger memnun degilseniz soyleyin ama benim inanclarima ve bayramlarima hakeret etmeyin lutfen...ben saygili bir insan oldugum icin kendimle gurur duyuyorum, ne mutlu insan olanlara...ayrim yapmadim ve yapmam da

Arkadaslar konu actigim pisman oldum, sizin de bayramlariniz kutlu olsun tesekkur ederim...Ayrica ben turk degilim, eger memnun degilseniz soyleyin ama benim inanclarima ve bayramlarima hakeret etmeyin lutfen...ben saygili bir insan oldugum icin kendimle gurur duyuyorum, ne mutlu insan olanlara...ayrim yapmadim ve yapmam da

Burada ne kadar farklı görüşlere sahip olsak da hepimiz bir dost, kardeş, abi, abla gibiyiz. Burada din, dil, ırk ayrımı kimsenin yapacağına inanmıyorum. sadece yanlış anlaşılma olduğuna inanıyorum.

18 Mart Türkiye için önemli bir gün olduğu için sizin bayramınızla aynı güne denk geldiği için ve sizi de bizden biri saydıkları için yabancı uyruklu olduğunuzu düşünememiş olabilirler diye düşünüyorum. Onun içindir ki bu kadar hassas bir günde böyle bir başlık insanları şaşırtmıştır.

Sayılarımla

Burada ne kadar farklı görüşlere sahip olsak da hepimiz bir dost, kardeş, abi, abla gibiyiz. Burada din, dil, ırk ayrımı kimsenin yapacağına inanmıyorum. sadece yanlış anlaşılma olduğuna inanıyorum.

18 Mart Türkiye için önemli bir gün olduğu için sizin bayramınızla aynı güne denk geldiği için ve sizi de bizden biri saydıkları için yabancı uyruklu olduğunuzu düşünememiş olabilirler diye düşünüyorum. Onun içindir ki bu kadar hassas bir günde böyle bir başlık insanları şaşırtmıştır.

Sayılarımla

Biz 17 martta kutluyoruz, sizin bayraminiz ise 18 mart...Karisiklik olsa bile bilmeden yorum yapmak bence onyargi olyor...Size tesekkur ederim, her insan empati kuramaz...

Bizde çok önemli olan günler belki diğer toplumlarada saçma gelebilir nasıl bize onların çeşitli günleri saçma gelebiliyorsa. her milletin bir geçmişi vardır ve bu önemli günler geçmişte yaşanan önemli olaylardan dolayı oluşmuştur. o yüzden herkesin değerlerine saygı göstermek lazım.

St Patrick's Day 17 Mart idi, gerekli kutlamalar yapıldıysa, konuyu kapatabilirmiyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri