Happy St. Patrick's Day!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forever MJJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim sarhoş olup kendimizden geçtiğimiz kutlamalarımız yok stella....Bilmem sizin oralarda anılıyormu.Yarın 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü. Biz Türklerin sadece Kutlayacak Zaferleri ve herdaim Anacak Şehitleri vardır...

anakkalezaferizm3.gif

18mart.jpg

18mart2-small.jpg

Son düzenleme:
Herkesin yaşantısına ve kültürüne saygım var.

Ama birtek gerçek var ki o da bizim özlerimizin önceliğidir.

biz zabazingoloru kutlamıyoruz stella....Bilmem sizin oralarda anılıyormu.Yarın 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü. Biz Türklerin sadece Kutlayacak Zaferleri ve herdaim Anacak Şehitleri vardır...

anakkalezaferizm3.gif

18mart.jpg

18mart2-small.jpg

Çanakkale'ye 6.sınıfta gitmiştim. O yaşlarda daha çocuk olmama rağmen,ben bile duygulanmıştım. Şimdi gitsem,kesinlikle göz yaşlarım dinmez.

Çanakkale çok ayrı birşey. Bir destan Çanakkale. 18 Mart,bütün özel günlerden ayrı,çok özel bir gün..

canakkale_namaz.jpg

Turkiye'de kutlaniyor mu bilmiyorum fakat ben yine de sizinkini kutlayim :)
Happy St. Patrick's Day! :)

Bence arkadaşın üstüne bu kadar gitmeyin sonuçta bir Türk olmadığı için bilmeye bilir Gayet iyi niyetli bir şekilde onlar için önemli bir günü bizimle paylaşmış ve bizim Bayramlarımızı Kurtuluş günlerimizi bilmekte zorunda değil. Nasılsa bizde diğer ülkelerde yaşanlarınkini bilmiyorsak (empati)... Esas Türk olupta bugün oradaki şehitlerimiz için bir Fatiha okumayan arkadaşları kınamalıyız.

StellaMj Happy St. Patrick's sizinde kutlu olsun.

Yazılmış zaten, Türk değilse kutlu olsun diye. Ama Türk'se orası acı işte. Hem 18 Mart yerine bir ecnebi bayramı, hem de "stellamj"!

Arkadaşların Türk olmasından kuşkulanmalarının nedeni çok iyi Türkçe yazabilmesi!

Yazılmış zaten, Türk değilse kutlu olsun diye. Ama Türk'se orası acı işte.

Ne alakası var ki Türklük ile? Musevi Türk de olabilir, Ortodoks da, Katolik Türk de olabilir pekala. Tüm ırklar ve tüm dinler kendi bayramını kutlamakta serbesttir. Bu şekilde ayrımcılık yapmak yanlıştır.

Bir seferinde bu zımbırtı olduğu vakit Kanada'daydım ve yeşil bira içiyorlardı, ilginç gelmişti :D

Bence arkadaşın üstüne bu kadar gitmeyin sonuçta bir Türk olmadığı için bilmeye bilir Gayet iyi niyetli bir şekilde onlar için önemli bir günü bizimle paylaşmış ve bizim Bayramlarımızı Kurtuluş günlerimizi bilmekte zorunda değil. Nasılsa bizde diğer ülkelerde yaşanlarınkini bilmiyorsak (empati)... Esas Türk olupta bugün oradaki şehitlerimiz için bir Fatiha okumayan arkadaşları kınamalıyız.

StellaMj Happy St. Patrick's sizinde kutlu olsun.
:good:

deliye hergün bayram.
hergünü bayram olanlara sevgiler saygılar.

(kimse üstüne alınmasın deli olanların dışında.)

keşke ne olduğunu araştırmayıp,buraya alıntı şeklinde yazmasaymışımda bu konuda buralara çekilmeseymiş,öyle ben yazmadan önceki gibi geyik olup devam etsymiş,ki nerden bilebilirdim böyle olucağını....keşke ayrı bi konu açıp yazsaydınız çanakklae bayramını,.... yarışına dönmeseydi bayramlar....zaten ülkemizde herkesin istediği ayrımcılığı ,gözünüzü açıp yapmasaydınız.zaten istekleri insanlarını sizin gibi kutuplaşıp 2-3-4 e daha fazla gruplara ayrılması.önemli olannın ne olduğunu yazmadan bi daha düşünün.ve bence bu topiğe başka bi şey yazmayın.açın 18 mart topiğ orada sadece KENDİ BAYRAMIMIZIN önemini vs konuşalım.başkalarının bayramını karıştırmadan!çünkü karıştırdığınızda her şey karışıyo

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri