Happy St. Patrick's Day!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forever MJJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O ne:D

iyi sizinde kutlu olsun :D

:D:D:D:D
:):):):)

zisede iyi bayramlar :D:D:D:D

Savaş Abi, konuyu biraz açar mısın? Ona göre çalışalım bankayla? ;)
Ortada kötü bir niyet yok, hani halk arasında 4 yapraklı yonca uğurlu sayılır ya, o açıdan dedim. Belki onlarda 4 yapraklı yoncanın uğuruna inanıyorlardır.

zabazingo çok... 18 Mart dan başta savaş abim ve bir kaç kardeşimden başka haberi olan yok...teşekkürler.
adam merak eder ya bu adamlar niye profil resimlerini değiştirmiş diye.yuh!

ayrıca Stella Jackson isimli arkadaşım.Kusura bakma Irkçıyım,kafatasçıyım,Ergenekoncuyum; Ülkemde artık Vatansaverleri bu şekilde sınıflandırıyorlar.Siz Türkmüsünüz yoksa yabancı uyruklumusunuz...Kafama takıldı? 1.Yabancı Uyruklusanız Türkçeyi nasıl böyle güzel kullanıyorsunuz( Öyleyse tebrik ederim) 2.Türkseniz Niye stella Jackson ismini kullandınız( kusura bakma kınarım).Mesajlarınızada baktım net bilgi alamadım.

Son düzenleme:
zabazingo çok... 18 Mart dan başta savaş abim ve bir kaç kardeşimden başka haberi olan yok...teşekkürler.
adam merak eder ya bu adamlar niye profil resimlerini değiştirmiş diye.yuh!

yani Gökay abinn konusuna bile bu kadar msj yazılmadı bile....

4042.jpg

Gökay abi saygılar..

Benim gözümde en güzel bayram tabi ZAFER'in bayramı..

Amma velakin biz çok kozmopolit bir memlekette yaşıyoruz.. Tüm inananların ST. Petrick günü kutlu mutlu olsun..

İyki Türküm ve İyki bu kadar güzel bir mozaiğin bir parçasıyım.. Bizim Türk vatandaşları olarak kimse içimizdeki hoşgörü ve saygıyı öldüremez..

4042.jpg

Gökay abi saygılar..

Benim gözümde en güzel bayram tabi ZAFER'in bayramı..

Amma velakin biz çok kozmopolit bir memlekette yaşıyoruz.. Tüm inananların ST. Petrick günü kutlu mutlu olsun..

İyki Türküm ve İyki bu kadar güzel bir mozaiğin bir parçasıyım.. Bizim Türk vatandaşları olarak kimse içimizdeki hoşgörü ve saygıyı öldüremez..

nerdesin kardeşim sen.yalnız bıraktın bu aralar. gözlerinden öpüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri