Hani landirenzo opele uyumluydu???????

Ynt: Hani landirenzo opele uyumluydu???????

Tabi bazı LPG sistemler belli devirlerde veya belli devirlerin üzerinde benzin kullanıyor 10/1 , 10/2,5 aralığında.
Hatta bende LPG ciye yolum düşerse 4000 devir üzerinde sadece benzin veya karma tuketimde kullanımı için
ayar yaptıracağım. Subap ömürleri belki  uzar die.  Bir arkadaşım bu şekilde kullanıyor.
Ama benzin tuketimi konusunda en doğrusu uzun yolda belli olacaktır.

eyvallah bakalım nasıl olacak

Vsr sistemi
Bu sistem belli devirde istediginiz oranda araca lpg+benzini ayna veriyor
Yani atiyorum 3500 devir ve uzerinde %80 lpg ve %20 benzin
Gerci ustalar bununda bos oldugunu subaplarin bununla sogumayacagini sadece perfonmans acisindan yararli olacagini soyluyirlar
Ornek ben benimkisi %90 na %10 bu bile sahlandiriyor sanki :-)

olmazsa 3500 ü geçmemeye çalışırız.

freelook link' Alıntı:
200km 10 lt benzin yakıyor demiş  (LPG'ye GEևMEDEN ֖NCE)
Bende 2 ayda bir sadece 50 TL lik benzin aldığımı yazdım.
SADECE OKUMAK DEğİL OKUDUğUNU; NE ANLATILAMAK İSTEDİğİNİDE ANLAMAK LAZIM
Yazış şeklinizden ne anlatmak istediğiniz anlaşılmıyor ya da ben anlamamış olabilirim agresifleşmeyin hemen.

Bir brc li olarak suan cok mutlu ve huzurluyum doya doya geziyorum arabamin keyfini cikartiyorum sonuna kadr bence taktirin derim ben 80 tl ye d3poyu fulledim 330 km yol yaptim daha ne olsun... cift sarfiyat icinde benim servisim %70 lpg %30 benzin olarak ayarladi. Cekisimde gidisemde cok iyi cok sukur... lpg y3 g3ciste cok kisa surede 100 m de geciyor diebilirim tabi buna havalarinda etkisi buyuktur muhakkak die dusunuyorum..

330 Sehir dışı galiba değil mi.sehiriçi yüzde kaçı

100 km si sehir disi oda 100 km nin 50 km si 150 160 km hizla gidildi donus olan 50 km sakin geldim onn harici sehir ici...

Geri