hangisinin performansı daha ii

Arkadaşım opelden önceki aracım m tech 3.20ci idi bu araçlar 140 değil 150 hp getrag spor Şanzımana sahiptir M52 tek vanoslu olanlardan bahsediyorum.Ha geçersin geçemessin birşey diyemem ama benim şahsi fikrim vectra 2.0 Bmw kadar stabil gidemez yüksek hızlarda..özelliklede virajlarda ve kıvrımlı yollarda bmw ler çok sağlamdır. ayrıca performansa gelince 1-2-ve3 viteslerde adeta koltuğa yapıştırır ben kendi kullandığım araçtaki tecrübemden bunları biliyorum..Bunları yazmışken eski aracımın fotolarınıda eklemek istiyorum bmw gerçekten ruha işleyen bir araç ve seneye yazın kısmetse yine alacağım..Resimleri konuşturalım birazda..HIZ FELAKETTİR HEM KENDİ HEMDE BAŞKALARININ CANI İÇİN KAÇINALIM:alkis:
97 MODEL ORJ M TECH..3.20Cİ

Ekli dosyalar

• 20063245952_1.webp
    20063245952_1.webp
    28 KB · Görüntüleme: 22
  • 200632451022_2.webp
    200632451022_2.webp
    42.1 KB · Görüntüleme: 15
  • 200632451053_3.webp
    200632451053_3.webp
    34.8 KB · Görüntüleme: 13
  • 200632451134_4.webp
    200632451134_4.webp
    29.1 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
en büyük sen misin?? :)

Yok canım BMW nin arabadan sayılmadığı bir konuda ne haddimize..

Elbette sensin...

adaletli yazın, 10.8 sn otomatik vites hızlanma verisi.. :)

kaldıki ben otomatik vites arabamı beni kıtır kıtır kesseniz hızlı kaldırmam...

ya beyler bakın ne diyorum size, ben kaşınan BMW sahibi olursa tokatlıyorum. beni de tokatlayan bir sürü araba var, silindir hacmi daha düşük, beygiri düşük ama kilosu da düşük...

olaya at gözlüğüyle bakmayın, olay sadece 0-100 akselerasyon değil...

at gözlüğüyle bakmala bi alakası yok:mad: sadece 100km/s hızlanma ile olmayacağınıda çok iyi biliyorummm... o an elimin altında onu buldum ve yazdımmmmm...

320 ci lerdeki getrag sansuman zaten dengesiz bi sanzuman 60 la giderken geri vetese takasa biliyosun aracı ben öyle duydum ama ne kadar dogru ne kadar yalan bilmiyorum sadece duydugumu diorum ben ben tek kapı bi bmw ile olaya girmem zaten benim dediğim 4 kapı bi bmw ama allahı war bmw de bmw yani arac ama opelide kucumsemiyorum tabiki 320d ler ile rahat gidiyorum

abi şartları değişelim şimdi, sen 1 2 3 'ü kullan, bana bütün vitesler lazım olacak sana yetişmek için :)

Şöyle bir rakip bulamadımki :D

vectra CDX'lerde Getrag şanzuman :)

320 ci lerdeki getrag sansuman zaten dengesiz bi sanzuman 60 la giderken geri vetese takasa biliyosun aracı ben öyle duydum ama ne kadar dogru ne kadar yalan bilmiyorum sadece duydugumu diorum ben ben tek kapı bi bmw ile olaya girmem zaten benim dediğim 4 kapı bi bmw ama allahı war bmw de bmw yani arac ama opelide kucumsemiyorum tabiki 320d ler ile rahat gidiyorum

işte arkadaşım, elinin altında sadece o veri olduğu için ve sadece buna dayalı yazdığın için " at gözlüğü" tabirini kullandım :)

yine de eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakma

at gözlüğüyle bakmala bi alakası yok:mad: sadece 100km/s hızlanma ile olmayacağınıda çok iyi biliyorummm... o an elimin altında onu buldum ve yazdımmmmm...

BMW arabadır, hem de çok iyi arabadır, ama erişilmesi, geçilmesi imkansız bir araç değildir. lüften alıntımı yaptığınız noktaya dikkat ediniz..:)

Yok canım BMW nin arabadan sayılmadığı bir konuda ne haddimize..

Elbette sensin...

Geri