hangisinin performansı daha ii

:) çok iyi wallaha 1 2 3 zaten vectralar 120 130 rahat göruyo arac :d

kalkışsa 320 arkadan itiş dene derim hatta ii kalkarsan korkma derim :)

alıntıdır:

320i 136hp vectrayı gcer ama vectra gt gecme luksu yok vetra gt 320i uzunda kısada hersekıl:)))

alıntıdır:

1465 Kg lık E36 lar cabrio olanlar, yukarıdaki araçta yanlış bilmiyorsam Vectra B 2.0 olanıyla bende denedim otobanda pek kaçabilme durumu olmadı arkadaşın, Benim aracım 1350 kg. ama 240 görmüyor tabii ki.

Yukarıdaki arkadaşımızın bahsettiği 320 yi kullanan kişi birçok kullanıcı gibi 5 bin devirin üzerine çıkarmadan kullanıyorsa sonuç normaldir.

astra g ecotec 0-100 kaç sn 1.6 16v yani bnmki :)

alıntıdır:

1465 Kg lık E36 lar cabrio olanlar, yukarıdaki araçta yanlış bilmiyorsam Vectra B 2.0 olanıyla bende denedim otobanda pek kaçabilme durumu olmadı arkadaşın, Benim aracım 1350 kg. ama 240 görmüyor tabii ki.

Yukarıdaki arkadaşımızın bahsettiği 320 yi kullanan kişi birçok kullanıcı gibi 5 bin devirin üzerine çıkarmadan kullanıyorsa sonuç normaldir.

yaw boşver kardeş sen detayları falan fabrikanın verdiği değerler çok uçuk değerler.rüzgar hızının bile hesaplandığı değerler fabrikaya bakarsan kısaca araçların ortalama yakıt tüketiminin aşağı yukarı 2 katını yakmaktayız litre bazında.kağıtta yazanlar bence gereksiz.aa o araba 150 hp sen 136 geçemessin yanlış bi mantık bence.nse genede bilen bildiği gibi davranmakta özgür ben şahsen yok 320ymiş vs eymiş ayırt etmem deneme yanılma tekniği en güseli.

:) çok iyi wallaha 1 2 3 zaten vectralar 120 130 rahat göruyo arac :d

ya aslında o çok iyi birşey değil şanzıman çok uzun aslında ben beğenmiyorum.araba daha hantal kalıo o zaman.1-60 2-110 3-160 4-220 çeviriy vectra ama gereksiz uzun bence zaten 5in sonunu getiremiyosun.uzun olması hızlı anlamına gelmio yani malesef.ama sen hiç merak etme gönlünü ferah tut.bakma bilen bilmeyen söylüo.ben arktaki 520 gerçi biraz daha ağır ama denedimde 10 boy geçiyorum rollingte.525 ile kafa kafaya gidio vectra.passat 1,8T 140 150den sonra imkansız geleemez arkadan sen içini ferah tut;)

:D hele şükür, dirayetli Opel vectra kullanıcısı çıktı. ben seviyorum Opel'i ya

ya aslında o çok iyi birşey değil şanzıman çok uzun aslında ben beğenmiyorum.araba daha hantal kalıo o zaman.1-60 2-110 3-160 4-220 çeviriy vectra ama gereksiz uzun bence zaten 5in sonunu getiremiyosun.uzun olması hızlı anlamına gelmio yani malesef.ama sen hiç merak etme gönlünü ferah tut.bakma bilen bilmeyen söylüo.ben arktaki 520 gerçi biraz daha ağır ama denedimde 10 boy geçiyorum rollingte.525 ile kafa kafaya gidio vectra.passat 1,8T 140 150den sonra imkansız geleemez arkadan sen içini ferah tut;)

vallaha bende sasırdım genelde bmw deniyordurdu ama kendisine ve arabasına guvenenler warmıs aramızda :)

işte orjinal bi vectra arkadaslar 2.0 16v 98 model cd
http://www.youtube.com/watch?v=yn4dnS2XncI

Geri