hangisinin performansı daha ii

opeller 200 e mercedes ler ile hemen hemen aynı ayarda araçlar 2.0 16v olanları çunku bas absa gidebiliyoruz hatta onları gecebiliyoruz bile ama bmw nin olayı bi acayipp anlamıyourm yaaaaa headırs olayı kesicek galiba

walla plotajı göz önünde bulundurmazsak eğer vectranın hiç şansı yok bence. dizeli bile vectra yı rahat tokatlar.. merak edip 100km/s hızlanmalarına baktım bi göz atın

3.20d.......... 8.3sn
3.20i...........9sn
vectra 2.0T..........9.1sn
vectra 2.2............10.8sn

vectra b 2.0 16v
0-50:3.7
0-100:9.6
0.130:16.5

bmw 320d
0-50:4.0
0-100:9.6
0-130:16.8

bmw 320i
0-50:3.5
0-100:10.00
0-130:16.3

degerler fabrika verileri değerleridir ve arabam.com adlı siteden bakılmıstır sadece 320 i yabancı bir siteden bakılmıstır hemen hemen aynı performanstayız ama opel bence test verilerinde yalnıs bilgi veriyor

Son düzenleme:
Öncelikle trafikte bu tür tehlikeli hareketlerde bulunmamak gerekir.

Herşeyden önce 150 Hp olarak tanımladığın araç A kasa GT vectra ise üzerinde zaten headers standart olması lazım.Ayrıca 320 yi çok rahat geride bırakman lazım.
Yok B kasa ecotec 136 Hp modellerden ise ne şekilde 150 Hp ye getirildi?
+14 Hp hangi devir bandında elde edildi gibi detaylar ortaya çıkar.

hava filtresi kat iptali okancım okumadın galiba;)) bu arada hiç korkucak bişey yok 320 girin arkasına çekinmeden yapın sellektörü.korkmayın bu kadar bmw den yaw yürümüyo o kadar hele otomatikse,arkada1,8T yazan her arabayada sellektör yapabilirsiniz yapamıyan vectra yürümeyen vectradır bence;)

adaletli yazın, 10.8 sn otomatik vites hızlanma verisi.. :)

kaldıki ben otomatik vites arabamı beni kıtır kıtır kesseniz hızlı kaldırmam...

ya beyler bakın ne diyorum size, ben kaşınan BMW sahibi olursa tokatlıyorum. beni de tokatlayan bir sürü araba var, silindir hacmi daha düşük, beygiri düşük ama kilosu da düşük...

olaya at gözlüğüyle bakmayın, olay sadece 0-100 akselerasyon değil...

walla plotajı göz önünde bulundurmazsak eğer vectranın hiç şansı yok bence. dizeli bile vectra yı rahat tokatlar.. merak edip 100km/s hızlanmalarına baktım bi göz atın

3.20d.......... 8.3sn
3.20i...........9sn
vectra 2.0T..........9.1sn
vectra 2.2............10.8sn

adaletli yazın, 10.8 sn otomatik vites hızlanma verisi.. :)

kaldıki ben otomatik vites arabamı beni kıtır kıtır kesseniz hızlı kaldırmam...

ya beyler bakın ne diyorum size, ben kaşınan BMW sahibi olursa tokatlıyorum. beni de tokatlayan bir sürü araba var, silindir hacmi daha düşük, beygiri düşük ama kilosu da düşük...

olaya at gözlüğüyle bakmayın, olay sadece 0-100 akselerasyon değil...

Kesinlikle Katılıyorum....

kardes wallaha son 3 yorum mukemmeldi direk olayı özetlediniz wallaha anlayan adamların yorum yapması böyl ebişey işte teşekkürler dostum artık çekinme yok :D

trafik hayattır

ben hepinizi geçerimm 0/100 km 12.6 saniye :kop:

tamam o zaman :)

sen bütün viteslerini kullan, ben sadece 1-2-3 kullanacağım :) 4 ve 5' e söz elimi vurmayacağım ;) ;)

ben hepinizi geçerimm 0/100 km 12.6 saniye :kop:

Geri