hangisi daha ii??

vectra

rahatlık ve konfor istiyosan vectra derim

Başta vectradan bahsediliyor 2007 astra 2005 vectra..

Astra..

2007 vectra diyorum

Son düzenleme:
arkadaslar 2007 model astramı yoksa 2005 model iyiidr? arkadasım astra daha ii diyorda bide size sorayım dedim.
pardon :D 2007 model astramı yoksa 2007 model opel vectramı daha iyi?
2005-2007 vectra diorum
Arkadaşın sorduğu araçlar bunlar!!!

Anlayabilene helal olsun...

Ayrıca ben "Daha da yazmam bu başlığa" dediğimde şöyle yazanlar oldu:

ortam yanıyo felsefe almış yürümüş gitmiş :p
lütfen lütfen buyutmeyelim konuyu :)
Bu kadar üstüne gidilicek ne var anlamıyorum hepimiz dalgın olabiliriz abartmayalım..
Konuya gelirsek sınıf farkından dolayı Vectra derim ama kendim için alıcak olsam Astra alırdım..
özür dileyecek ne oldu anlamadım. sonuçta burda birşeyleri paylaşmaya çalışıyoruz. dil kurumunda falan çalışmıyoruz. buranın seviyesini yeterli bulmayanlar gidebilir.
çok çok özür dilerim. noktadan sonra cümleye büyük harfle başlamamışım
bi kelime yüzünden herkez kızyıor insanlık hali
ben yazarım :)

vectra al keyfine bak
.. felsefe budur :D
İstiyorsanız yazmaya devam edin! Ya da dil kurallarına biraz daha dikkat etmekle dalga geçin. Dil kurallarına uymayınca ne güzel anlaşılıyor ortada... Bunun dalgınlıkla falan ilgisi yok. Arkadaş pekala kafa buluyor...

Arkadaş sadece yanlış yazmış ve bence siz konuyu gereğinden fazla abartmışsınız (Karadeniz). Bu forumdaki herkesin çok iyi dilbilgisi ve kusursuz bir Türkçe'lerinin olmasını beklemek hata olur.

Astra vs Vectra konusuna gelince. Ben kesinlikle vectra derim, her ikisinide kullanmış biri olarak. :D

Son düzenleme:
Arkadaş sadece yanlış yazmış ve bence siz konuyu gereğinden fazla abartmışsınız (Karadeniz).
Astra vs Vectra konusuna gelince. Ben kesinlikle vectra derim, her ikisinide kullanmış biri olarak. :D

Ben arkadaşı tanımam etmem. Neden abartayım ki? Yalnızca emek verip yazdığım bir başlığın böylesine tuhaf olmasını eleştiriyorum.

3 farklı mesajda hangi arabanın daha iyi olduğunu sormuş. Üçü de birbirinden farklı karşılaştırmalar. Şimdi ben mi abartmış oluyorum? Ayrıca hangi araçları karşılaştırıyorsunuz anlamadım ben... Ne istendiği belli değil ki!

İlk karşılaştırma isteği: 2007 model Astra - 2005 model ...

İkinci karşılaştırma isteği: 2007 model Astra - 2007 model Vectra

Üçüncü karşılaştırma isteği: 2005 model Vectra - 2007 model Astra

Hangisi karşılaştıracağız? Bütün bu mesajlar dalgınlıkla mı yazıldı yani?

ya iyiki bişey sordum adamı pişman ettiniz tmm bidaha sormayız rahatladınmı

bence astra '' ii ''

Geri