Hangi vectra???

hocam sımdı sıze bır fıyat soylersem dudagınız ucuklar herhaldee:))ben baya bı kazıklandım çünkü. ama asık oldum arabama.227 bınde vectra b2 cd ye 18.500 verdım.aracım sıyahh ıcıde dısıda camlarda sımsıyah.gorunce cok hosuma gıttı ve aldım.ama arastırırsanız daha dusuk km lı cdx ı de aynı fıyata bulabılırsınız bence.ben 10 gune yakın arastırdım.pesın fıyata 18000 e kadar cok temız cd veya cdx bulabılecegınızı tahmın edıyorum.sımdıden hayırlı olsunn.

daha öncede bende vectra b 1.6 vardı aracın donanımı şu an türkiyede tek . bilenler bilir.bende cdx arıyorum şu ara fakat bulamadım.... temizi yok malesef fakat araştırmaya devam ...

daha öncede bende vectra b 1.6 vardı aracın donanımı şu an türkiyede tek . bilenler bilir.bende cdx arıyorum şu ara fakat bulamadım.... temizi yok malesef fakat araştırmaya devam ...

abi otomatik inadından vazgeçsende şu 80000 deki vectrayı alsan :) ev almasaydım ve bi evde iki vectra olacağını bilsem alırdım :)

Otomatik delikanlıyı bozar :kop:. (Ethem otomatik vites vallahi çok rahat, hele hele büyük şehirlerin yoğun trafiği için bulunmaz nimet.)

Otomatik delikanlıyı bozar :kop:. (Ethem otomatik vites vallahi çok rahat, hele hele büyük şehirlerin yoğun trafiği için bulunmaz nimet.)

Kesinlikle haklısın Savaş abim :) biz şahini 2001 de sattık o günden bugüne manuel sürmedim desem doğrudur.fiat linea lar yeni çıktı.bankaya test sürüşüne getirdiler arkadaşla çıktık o sürdü dönüşte ben geçtim çalıştırdım attım 1 e gaza bastım ama araba nasıl bağırıyo :) bende bekliyorum ki 2 ye geçecek :) bide arkadaşa bakıyorum yüzümde aptal bi ifade :D sonra arkadaş vitesi işaret etti sonra 2 ye taktım :D 1000 km deki linea yı gümletiyordum az kalsın :)

ben çok karışık kullanıyorum otomatik triptironik düz eskiden otomatik çok yakar diye tercih edilmezdi ama teknolojinin yazılım sistemlerinin gelişmesi artık pek çok araçda otomatik vites daha ekonomik hale getirdi mesela fiat gurubunda triptonikleri düz vitese oranla daha az yakıyor..

Ben otomatikle manuel vites arasındaki yakıt tüketiminde bariz bir fark görmedim (gerçi araçların yaşları ve beygirgüçleri farklı, bunu da hesaba katmakta fayda var)

Geri