Hangi vectra???

aynen 100kw dır.. :D

aradığımı buldum, şuan gayet memnunuz, Allah nazardan saklasın. C2'nin bazı özelliklerini arıyorum, yağmur-far sensörü, cc gibi. yada aracın o büyük yapısı hala gözümün önünde, onunda ayrı bir keyfi vardı ama B kasa da gayet yeterli.

keyif ve zevkinize düşkünseniz 2.0 CDX'den aramaya başlayın, aradığınızı bulamazsanız CD, GLS, GL sırayla düşün bence.

Far sensörünü 30 tl ye yaparsın yağmur sensörünü kovalarsan çok ucuza yaparsın kovalayamam vakdim yok dersen 200 tl ye cyclone falan satılıyor orjinal gibi aynı cc yide sanırım senin araçda op comda vardır açdıra bilirsin corsalarda bile opcomda açıyorlar bu forumda yapan çok arkadaş oldu kesin sizin araçdada vardır servis onu halleder sanırsam.. ;)

Far sensörünü 30 tl ye yaparsın yağmur sensörünü kovalarsan çok ucuza yaparsın kovalayamam vakdim yok dersen 200 tl ye cyclone falan satılıyor orjinal gibi aynı cc yide sanırım senin araçda op comda vardır açdıra bilirsin corsalarda bile opcomda açıyorlar bu forumda yapan çok arkadaş oldu kesin sizin araçdada vardır servis onu halleder sanırsam.. ;)

cc için gaz teli elektronik olmalı değil mi_?x motorlular telli oluyor :D
gaz teli elektronik olcak,müşürler,pişirler,tesisat,kol ayar 200-230 a mal olur sanırım.bide otomatik viteslilerde hangi parçalara gerek yok we cc nasıl olur_?benim nigar tellide (x motor) :D

cc için gaz teli elektronik olmalı değil mi_?x motorlular telli oluyor :D
gaz teli elektronik olcak,müşürler,pişirler,tesisat,kol ayar 200-230 a mal olur sanırım.bide otomatik viteslilerde hangi parçalara gerek yok we cc nasıl olur_?benim nigar tellide (x motor) :D

onu bilmiyorum monika arkadaşımız var o bu konularda usta o bilir :) olmassada bir o olmayı versin :D far ve yağmur sensörü mütmadiyen devamlı sık sık kullanılan bir şey ama cc sadece uzun yolda oda belli zamanlarda kullanabiliyorsunuz ben şahsen uzun yolda bu yıl 2-3 kez kullandım cc yi ondada sıkıldım çoğu zaman kendim aldım kontrolü :D

yapılırda ben yapmam abi. tamamen bana ait arabamın olacağı günü bekliyorum. araba donanımı konusunda babamla anlaşamıyoruz, en basitinden OPC line diyorum ne gerek var diyor:D şimdi yağmur sensörü far sensörü felan yaptırırım, iki gün sonra çalışmasında aksaklık olur burnumdan gelir, şuan kafam rahat, paramda cebimde kalıyor, zamanı gelince zevkime göre herbişeyi yaparım:D

yahu arkadaşlar bakıyorum ama hala bulamadım istediğim gibi bir CDX temiz olanlarada çok istiyorlar arabayıda verdim bikere teslim etmedim hala ama sözümden de dönemiyorum...

bozcurtgösterdiğin arabalar güzel olmasına güzelde otomatik vites istemiyorum...

arkadaşlar 90-130 bin arasındaki cdx ne kadar eder sizce yani normal fiyatı nedir?2.el fiyatlar çok uçuk interntte...

Geri