hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polatts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız :)

megane coupe gun batımı kırmızı en ust modelı cam tavan.. astramı satarken kaporasını bıle vermıstım ama satıs mudurunun bıle ilerde satamazsın edemezsın dıe tacızlerınden sonra tekrar opele gıttım ve kacınılmaz son..

2010 da bravo 1.6 multijet ,seat leon tdi(en dolu kasası),hyundai i 30 crdi prime ,peugeot 308,mazda 3 e baktım ama hepsi içimi kararttı opele girmiyecektim yeni astra fiyat olarak baya pahalı idi babamın ısrarı sonucu bayiye girmem ve araca aşık olup almam bir oldu :)

ZL2211 link' Alıntı:
Giulietta.. Hala arka fren lambalarina asigim..

Focus III için gittiğim fuarda Giulietta nın iç mekanı ve işçilik kalitesini beğenmemiştim, aslında ne kadar zevkli bir otomobil olduğunu önceden 156 ımız olduğundan tahmin edebiliyordum ki şuan 170Hp lik modelini yakın arkadaşım kullanıyor gerçekten araç çok iyi ama sürüş konforu, kalite ve iç tasarım konularında bana göre değil pek..

WV Golf, Skoda SuperB

Biraz komik olacak ama Nissan Quashqai bakıyordum.Astra J aldım. 005hihih

Gökhan_55 link' Alıntı:
yanlış kapıdan dönmüşssün:D
  kismet :)  1.6 olaniydi oyuzden vazgectim

Cogunluk golften donus olmus bende golf hayraniydim golf5 kullaniyordum fakat sonra hyundai elantraya niyetlendim en son honda civic elegance f1 otomatik anlastim gidip astra aldim :) simdiye kullandigim en keyifli arac astra tabi daha bmw ve mercedes kullanmadim :)

Geri