hangi içkiyi tarcih ediyorsunuz ?

Dede "dün bi kavun yedik ben ömrümde böyle kavun yemedim; biraz tadı buruktu ama şahaneydi

dede anlamış bence hoşuna gitmiş..çünkü aynı yollardan o da geçmiştir

rakı en güzeli şşöle bide muhabbet olacak vur dibinee....

4. maddedekini bizim bir arkadaş gerçekleştirmiş(Absolute Vodka ile) ve kavunu buzlukta unutmuş, ama dedesinde kaldığı için yemek sonrası dede ve babannesi dilim dilim yemişler kavunu akşam yemeğinin üstüne :) Ertesi gün dede " Hacım getir bakayım dünkü kavundan!" deyince eleman hemen "Ne kavunu?" diye atlamış.
Dede "dün bi kavun yedik ben ömrümde böyle kavun yemedim; biraz tadı buruktu ama şahaneydi" demiş ve eklemiş "Kerata sen mi alıp koydun buzluğa?"
komik durum ama elemanı dede ve Babannesi büyütmüş, bir de hacı oldukları için çok üzüldü arkadaş :)
O anlatır, biz güleriz, o üzülür, "boşver olan olmuş" der teselli ederiz :)
:D :D :D

redbul vodka
absolut ;)
yerine göre rakı veya bira

adana salgam dün adanadaydım aldım gazipasadaki büfeden 5 litrelik ucağa almadılar yanında bide tursu acısı vardı şişelere bakınca kimyasal patlayıcı sandılar heralde die hard 3 teki gibi karışınca patlıyo cinsindenki harbi patlardı yani one salgam mübarek....

bu arada bana hasından rom lazım Erman abi varmı sizde rom...

bu arada bana hasından rom lazım Erman abi varmı sizde rom...

Yok valla Berat, taze bitti. :)

Rom, şeker kamışı alkolünden yapıldığı için genelde Güney Amerika ülkelerinde yapılıyor, bizde yok...

hafif akşamlarda bira
muhabbet olunca rakı içerdik, trakyanın keyfini sürdük
1 senedir ağzıma sürmedim
şalgamı duyunca fena ağzım sulandı ama :D acılı acılı

R A K I

Yahu forum amatemlik olmuş :D:D:D

Benimde favorim rakı ama ortamda kopulacaksa abdolut votka + redbull tercihimdir

Geri