Hangi dövme deseni

Vücutta böyle duruyor. Bence çok basit bir desen, daha özgün birşey bulsan daha iyi olur. Bundan çok çabuk sıkılırsın.

Snake-Viper-tattoo-45435.jpg

3 bence..kanji harfleri çok hoşuma gidiyor benim kolumda var 2. bile düşünüyorum!

"kesinlikle 1. sıradaki..bayan gözü ile bence 1 i seçmelisin ki bende çok araştırdım ve dikkat ettim dövme yapılırken şekil içine yada yakınına getirilen yazılar yapılan dövmeyide bozmalarına neden olabilio.Bu yüzden sen 1 i yaptır derim,Basit durmasına gelince daha küçük alanda ve kesinlikle yuvarlak kaslı bir bölgede olursa resimdeki gibi durmayabilir diye düşünüyorum."

1. çok basit bence..

birde göremeyeceğin bir yere yaptırmanı tafsiye ederim gördükçe zamanla sıkılıp 2. bir dövme istemeye başlıyosun elinde olmadan dövmeciler bu olaya hastalık diyorlar :D

Aslında istediğim başka bir desen var ama hem ilk dövme için çok büyük hem de nerden baksanız bir jant+lastik parası eder.

O nedenle ilk olarak yukarıdaki desenleden birini düşünüyorum. Sonrasında bu büyük olanı yaptırabilirim. Renkli pek istemiyorum çünkü kime sorsam renklerin zamanla solduğunu söylüyor.

1,,

Can abi bende bunları beğenmedim ama yaptıracaksan 1.

Geri