Hangi araci almali yardim lütfen

celalyayla

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR ARACIMI YENİLEMEK İSTİYORUM 11000 TL Yİ GEÇMEYECEK BİR ARAÇ BAKIYORUM ABS - KLİMA- HAVA YASTIKLI OLSUN İSTİYORUM. BİR KAÇ MODELE BAKTIM SİZCE HANGİSİNİ SEÇMELİYİM YAKITI EKONOMİK OLMALI. LPG TAKTIRACAĞIM VEYA DİZEL OLACAK. GÜNDE 150 KM YOL YAPIYORUM HAFTA SONLARIDA AİLEMLE DOLAŞIYORUM BANA UYGUN OLAN MODELLER AŞAĞIDA AMA EMİN DEĞİLİM KAFAM ÇOK KARIŞIK LÜTFEN YARDIM!:confused:

1) OPEL CORSA COMFORT 1,4 16 VALF BENZİNLİ 3 KAPILI 2001 MODEL
2) OPEL CORSA 1,3 CDTI VAN TİPİ 3 KAPILI 2003-2005 ARASI
3) OPEL CORSA 1,7 CDTI VAN TİPİ HUSUSİ OLANLARIDA VAR 2003-2005 MODEL
4) SKODA FABİA 1,4 COMFORT BENZİNLİ 5 KAPILI 2001 MODEL
5) WOLKSVAGIN POLO 1,4 COMFORT BENZİNLİ 2001 MODEL (GÖSTERGE PANELİ YENİ TİP OLANLARDAN)
6) ROVER 25 SERİSİ 1,6 16 VALF 2001 MODEL

zor soru ama polo tercih edilebilir geldi gözüme

2) OPEL CORSA 1,3 CDTI VAN TİPİ 3 KAPILI 2003-2005 ARASI
eğer van tipi olması sıkıntı değilse gayet ekonomik ve iyi performanslı bir araç almanı tavsiye ederim.

Vw polo 1,4 comfort benzinli 2001 model (gösterge paneli yeni tip olanlardan)

OPEL CORSA COMFORT 1,4 16 VALF BENZİNLİ 3 KAPILI 2001 MODEL + LPG kesinlikle, bende aynısı vardı çok çok memnundum

Bence benzinli araç alip lpg falan uğraşacağina dizel araç alman daha mantikli. Ben ilerleyen zamanda aracimi satarsam kesinlikle dizel araç almayi düşünüyorum.

yakıt konusunda ROVER 25 i geç bence opel corsa 1.4 en ıdeali.aile içinde çok sorun olmaz opelin 3 kapılısı ıle 5 kapılısının ıç hacmi aynı

bence wv poloyu ve corsayı alabilirsin ama 1.4 nü tavsiye etmem düşündüğün gibi de 1.4 le 1.6 arasında o kadar aman aman bir yakıt farkı olmaz bu dedğin arabalrda donanım olarak zengin ancak hepsi 1.4 olduğu için araba performanstan kaybeder .bu yüzden sana 1.6 almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
ailecek kullanacağınızıda düşünerek 1.4 corsa derim zaten lpg tartıracağım demişsiniz yakıtıda sorun olmaz veya o fiyata bulunuyorsa poloda olabilir

5) WOLKSVAGIN POLO 1,4 COMFORT BENZİNLİ 2001 MODEL (GÖSTERGE PANELİ YENİ TİP OLANLARDAN) derim..

Geri