hangi araba

muammer0153

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sizce yeni araba kullanmaya başlayan vede araba alacak olan biri hangi arabayı almalı bence renault broadway ya sizce

broadway yerine europa daha iyi tercih olur fiyat olarak çokta uygunlar şahine broadwaye binileceğine europa daha iyi tercih olur.

Bulabilirseniz
İlk çıkan kasa Polo

Veya temiz bir Uno

bencede europa fiyat dengesini göz önünde tutarsak iyi bir tercih olur

broadway yerine europa daha iyi tercih olur fiyat olarak çokta uygunlar şahine broadwaye binileceğine europa daha iyi tercih olur.

evet evet bencede benim de ilk arabam europaydı kullanmayı öğrendiğim değil ama sahip olduğum memnumdum aslında arkadaslara kızıp sattım onu bende broadway veya doğan bakarken aşağı yukarı aynı paralara almıstım broadway veya doğandan elli kat iyidir bence

evet evet bencede benim de ilk arabam europaydı kullanmayı öğrendiğim değil ama sahip olduğum memnumdum aslında arkadaslara kızıp sattım onu bende broadway veya doğan bakarken aşağı yukarı aynı paralara almıstım broadway veya doğandan elli kat iyidir bence

aynı zamanda çokta iyi motor seçenekleri var ve hb leri çok hoş.

tipo 1.6 slx ie

airbag-klima-ön arka camlar otomatik-abs gerçekten donanımlı slx ler. ama fiyat olarak 8000-9000 civarında. 2 bin lira daha ekleyip corsa van almak daha mantıklı. Bende şöförlüğümü tempra 1.6 ie slx te geliştirmiştim.

2 bin tl az para değil..
ayrıca dediğiniz şey cok mantıksız olur bence..

2 bin tl az para değil..
ayrıca dediğiniz şey cok mantıksız olur bence..

neden mantıksız olsunki valla tipoya o parayı bu dönemde vermek bence akılsızlık olur.

Geri