haluk bilginer,in oynadığı reklam..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergin967
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çekilecek yeni filmde Atatürk ü oynasın die Kevin Costner ı çağırmamıza gerek kalmadı bence..
Hakikaten bence de müthiş başarılı bir makyaj ve tabii Haluk Bilginer'in erişimsiz oyunculuğu valla her ne kadar kendisini ve filmlerini beğensemde Kevin 'ı yormayalım ta buralara kadar.Atatürk bizden biri olsun.!

helal olsun.çok duygulu bir reklam...

İş Bankası reklamında Atatürk'ü canlandıran Haluk Bilginer'in söylediği ve dilbilgisi açısından hatalı olduğu belirlenen "Ne eline batan diken, ne de söylenenler umurunda olmayacak" cümlesi, "Ne eline batan diken. ne de söylenenler umurunda olacak" şeklinde düzeltildi.

Alıntıdır...

Son düzenleme:
İş Bankası reklamında Atatürk'ü canlandıran Haluk Bilginer'in söylediği ve dilbilgisi açısından hatalı olduğu belirlenen "Ne eline batan diken, ne de söylenenler umurunda olmayacak" cümlesi, "Ne eline batan diken. ne de söylenenler umurunda olacak" şeklinde düzeltildi.

Alıntıdır...

ben o kadar dikkat etmemiştim.:eek:

elbette haklısınız.ama ben hala düşüncemde ısrarlıyım.
bir zamanlar futbol 1.liginin adı telsim ligi olarak kullanıldığında bir çok köşe yazarı CEM UZAN'dan ötürü karşı çıkmış ve onun gibi ::::::.::::(alıntı,bana ait değil)birisinin sahip olduğ bir şirketin adı verilemez diye ortalığı ayağa kaldırmış ve sonunda Telsim Ligi adı silinmişti.Ancak günüüzde Turkcell Süper lig adında ve kimse sesini çıkarmıyor.
BU olayı anlattıktan sonra İŞ bankası reklamına tekrar dönelim.Acaba bir başka kuruluş (faaliyetleri ile rejim aleyhtarı yada başka bir isimle anılan her hangi bir işletme yada kurum) aynı reklam filmini çekse,tepkimiz ay negüzel olmuş demek mi olur.yoksa Atatürk reklama alet edilemez bunlar iki yüzlü demek mi olur.
İşte bu mantıktan dolayı ben bu reklam filmine ısrarla karşıyım...

haluk bilginerin oyunculuğuna diyeceğim yok çok başarılı da adamın sesi diken gibi hiç gitmemiş bass ı iyi olan birisi seslendirebilirdi.
bide çocuk erkekmiş ülkü hanım tepki göstermiş fakat çocukda nasıl pür dikkat dinliyor oda rolünü iyi oynamış

güzel reklam ama haluk bilginer değil okadar güzel plastik makyajı banada yapsalar bende benzerdim atamıza...

Bence makyajdan çok bakışlarla Atamızı çok güzel oynamış Haluk Bilginer..Bir kere de bakışlara dikkat edin..Bence hakkını sonuna kadar vermiş ve herkezin yapacağı birşey değil..

Atatürk'ün olurda harika olmaz mı!

her izledigimde tuylerim diken diken oluyo..boyle bi donemde boyle bir sunuma ihtiyacimz vardi, ister banka reklami olsun ister cikolata onemli degil..bence onemli olan; kim olursa olsun yeter ki Türk olsun, bu vatan icin canini seve seve feda etmeli, Atatürk o kısacık ömrüyle, ona engel olmaya çalışanlara gösterdiği inat ve güçle bunu başarmış ve Türk ulusuna Türkiye Cumhuriyeti'ni hediye etmiştir.

Geri