haluk bilginer,in oynadığı reklam..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergin967
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel reklam ama haluk bilginer değil okadar güzel plastik makyajı banada yapsalar bende benzerdim atamıza...

abi onu bunu bilmemde makyaz levent kırca işi sanki . bilmem kaç sene önce olacak okadar özel bölümünde de levernt kırca yapmıstı ata yı aynı ona beziyor

Harika bir reklam bence. Aşırı derecede benziyor fakat seside daha benzer olsaydı dahada çok etkilenirdik bence

Haluk Bilginer de iyi tiyatrocudur bu arada, ustalıkla her karaktere bürünebiliyor.

Haluk bilginer gerçekten çok mükemmel bir tiyatrocudur. Ustalığı ile Büyük Önderimizi çok güzel oynamış, ama şuda bir gerçek o reklam için İtalyan makyaj ustaları getirtilmiş, mükemmel bir derece benzetmişler, dikkatli izlediyseniz sürekli kamera profilden veriyor. Ben çok beğendim ve mutlu oldum. Reklam da da çok güzel ve ince mesajlar var. Anlayana...

makyaj olarak mükemmel bir reklam.
ama ben ulu önderimizin bir reklam filmine alet edilmesine hiç sıcak bakamadım açıkcası.bu nedenle reklamı beğenmedim ve karşıyım...

reklam cok güzel diyecek laf yok ,haluk bilginerde mükemmel oymamış.
benim hosuma giden diğer bir hususta su ki iş bankasıın adının ne duyuluyor ne de görülüyor olması.sadece reklemın sonunda altta ceyrek sekilde amblem cıkıyor okadar .
iş bankası diye göz önüne alınmamış ama zaten herkez gereken mesajı alıp iş bnkası oldugunu anlamış.

makyaj olarak mükemmel bir reklam.
ama ben ulu önderimizin bir reklam filmine alet edilmesine hiç sıcak bakamadım açıkcası.bu nedenle reklamı beğenmedim ve karşıyım...

reklam amacı minimum düzeyde tutulmuş bir reklam bence görüldüğü üzere ensonda 1 logo ve 1 türkiye bankası yazıor başka biyerin bankası değil türkiyenin bankası bizim bankamız ve atamızı unutturmuyor ve öğütlerini günümüz nesile aktarıyor bence burda bi yanlışlık yok.

İlk izlediğmde dondum kaldım resmen.Ata'mıza gerçekten çok benzemiş ve diyaloglarda mükemmeldi.Keşke Haluk Bilginer yerine sesi Ata'ya daha çok benzeyen bir ses kullansalardı.İş Bankası üzerine düşeni yapmış bence.

Bunu izledikce içim bir tuhaf oluyor.Çok güzel yapmışlar

Geri