hala uyumayanlar buraya gelsin!

al benden de o kadar daha yenı baslıo gece 6'ya kadar yolu var...

kardeşim biz niye adam gibi ev ödevi yapmıyoruzda maket yapıyoruz ya..6 evim 1 yolum kaldı...saat 03.09

hayat yanı tercıh meselesı daha kolay bolumlerde var unıde bu kadar kasmıo o bolumlerde okuyanlar yanlıs mıyım senın bolumun ne bılmıorum ama maket falan zor ısler kolay gelsın...

ToMbStOnE' Alıntı:
hayat yanı tercıh meselesı daha kolay bolumlerde var unıde bu kadar kasmıo o bolumlerde okuyanlar yanlıs mıyım senın bolumun ne bılmıorum ama maket falan zor ısler kolay gelsın...
sağolasın doğru söylüyorsun tabiki daha kolay bölümlerde var..benim bölüm peyzaj mimarlığı koskoca alanın maketini yapıyoruz..son sene rahat geçer dedikte tam tersi son sene mahfettiler bizi..

yas 21 son sene okulda ne guzel yaa benım 20 daha baslamadım bıle off off omrumun yarısı okumakla gectı yaa bı 4 sene daha cekılır mı bu arada senın 2 yıllık mı 4 mu?

ToMbStOnE' Alıntı:
yas 21 son sene okulda ne guzel yaa benım 20 daha baslamadım bıle off off omrumun yarısı okumakla gectı yaa bı 4 sene daha cekılır mı bu arada senın 2 yıllık mı 4 mu?
bölümüm 4 yıllık.herşeyin hayırlısı olsun takma kafana..

uykusuz her geceeee
uyuyamıyorum bu aralar otur otur sonra karnım acıkıyo
ataşehire gidip bişiyler yiyim öyle yatarım diyom tıkındıkdan sonrada hepten uyku gidiyo nasıl olacak bu işler anlamadım
sonra gündüz uykum geliyo
eve 10 km kala arabayı otobankenarına çekip uyudugumu bilirim

buradayız evet

Geri