Hafif Silkeleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lapsetur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Havalar soğudukca bu silkeleme dahada hissettirir oldu. Canım sıkılmaya başladı bu işten sanki soğukken bujiler benzini yakamıyor.

arkadaşlar şu bir gercekki her opel'de ( en azından vectralarda ) Birinci vitese geçmekte güclük ve yag yakma gibi bi sorun vardır.

bobin, buji, buji kabloları, enjektör, hava filtresi, hava akışmetresi, hava giriş hortumlarındaki delikler, oksijen sensörü gibi parçlar silkelem sorununa yol açabilir bazıları arıza kadu verir bazıları hiç vermeyebilir deneme yanılma yöntemi ile çözülür ancak ..örnek bobin tam olarak bozulmadığı sürece arıza kodu vermez..buda insanı çileden çıkarır

bobin, buji, buji kabloları, enjektör, hava filtresi, hava akışmetresi, hava giriş hortumlarındaki delikler, oksijen sensörü gibi parçlar silkelem sorununa yol açabilir bazıları arıza kadu verir bazıları hiç vermeyebilir deneme yanılma yöntemi ile çözülür ancak ..örnek bobin tam olarak bozulmadığı sürece arıza kodu vermez..buda insanı çileden çıkarır

Sadece soğuk havalarda sabahları yapıyor. Sıcak havalarda veya motor ısındıktan sonra yapmamasını neye bağlıyorsunuz

Benim aracımdada var aynı sorun. bu opellerin hepsinde var sanırım. Arıza kodu falan yok araç arıza ışığı yakmıyor. makinadada çıkmıyor bağlanınca maselef böyle biniyoruz.

Benim aracımdada var aynı sorun. bu opellerin hepsinde var sanırım. Arıza kodu falan yok araç arıza ışığı yakmıyor. makinadada çıkmıyor bağlanınca maselef böyle biniyoruz.

Bence bu şekilde genellememek lazım. Eğer opellerin hepsinde bu sorun varsa GM hatalı araç üretiyor demektir

vectra b 2000 model... bende de silkelemeyi geri viteste yapıyor, debriyaj balatasını dün değiştirdim ama sorun hala devam ediyor, ayrıca bende araç ısınınca artıyor silkeleme, motor takozlaarınıda kontrol ettirdim, son umudum bobin ama masraflar canımı sıktı biraz, bulabilen arkadaş olursa lütfen yardımmmmm

Geri