Güvercin Korkutma Yolları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sarı rafya bağlayın bi kaç yere gelmiyorlarmış diye duydum rahatsız oluyormuş hem ucuz hem kolay :)

bunların üstüne gelen kuslar garanti piliç şiş olamaya geliyorlar yazık olur gibi :)

Cd lerdende kaçmıyorlar artık.Hareketli ve sesli birşey işe yarar:rolleyes:

Balkona bir ağ gerin çok kalın olmayan ince naylon ipten ağlar var. Tavandan demirlere kara ağı gerin hem siz balkondan dışarıyı görebilirsiniz hemde kuşlar bir iki çarpar geri döner

balkona köpek bağla :)

bird-control.jpg

çözüm bunlardan takman koncakları yere

Bu tam süper bir çözüm. Kuşlar zaten belli yerlere konuyor, bu da onları engelliyor:) Rüzgar gülleri de etkili oluyor kuşları kovmada.

Ya ben balkonu anlıyorumda açık alana parkettiğim arabanın kapı kenarına nasıl pisliyor bu mübarekler onu çözemedim. Kurban olduğum bunlara doğuştan logaritma bilgiside mi bahşetmiş anlamadım. Nokta atışı yapıp dişileri etkiliyorlar heralde:)

Son düzenleme:
konu süpermiş :)

ben şey duymuştum villaların falan bahçesine bi alet koyuyolarmış, yılan çıyan gibi şeyler yaklaşamıyomuş,arkadaşların dediği gibi insanın duyabildiği frekans aralığında olmayan yalnız hayvancıkları deli eden ses çıkartıyo bu tarz şeyler.. bir villa sahibiyle görüşün derim :)

Geri