Güvercin Korkutma Yolları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çözümler çok iyi yaa :) biz ilaçlama esnasında büyük otellerde kullanıyoruz bu sistemleri ama ilk sistem hiç bir işe yaramıyor arkadaşlar haberiniz olsun. Kuş üzerine değil yanına konuyor yine sıcıyor yine sıcıyor.

http://www.ticaretgroup.com/asp/product/476/Gx-04-Kus-Kovucu-Gunes-Enerjili-Yeni-Model-1500-m2
adresindeki üründe de bazı problemler var. Köpekler veya kediler sesleri duyabiliyor ve bütün gün havlayan kedi köpeğiniz oluyor :) Frensı değişmeyen sistem alırsanız bir zaman sonra sese alışan kuşlar yine geliyor :)

2nbbknr.jpg

bizim arka balkon komşusunun çözümü
çift etkili şişe+cd kombinesi:D
bir süredir kuşlar gelmiyor, etkili sanırım:D

Balkonda otururken sesleri duyan şahin, atmaca, doğan, akbaba ve benzeri kuşlar tarafından saldırıya uğrama ihtimalim büyük gibi... "Abi şu balkonda bizim alanımıza giren bir atmaca var, hemen halledelim" misali...:D:D:D

Şaka bir yana güzelmiş ama bir b.k için de 200 TL vermek zoruma gidiyor.:rolleyes: Daha uygun bir çözüm bulmam lazım.

Bir de şunu fark ettim. Bu güvercin hayvanları :D gayet pis yaratıklar. Geçen hafta balkonu boyadım. Bembeyaz oldu. O gün bugün pek gelmiyorlar. Tek tük görüyorum pisliklerini. Pis hayvanlar...:p

Aslında karım bir şey demese şöyle bir şey alacağım...

images%5Curun%5Crs455569.jpg

Hem de susturuculu, komşuların ruhu duymadan bitiririm işi.:cool:

Cd ve şişe olayını anlayamadım ben?

bende anlamadım zaten, kendince birşeyler yapmış :D:D

İçi doldurulmuş bir şahin maketi alsak, irice bişey, balkona koysak, tırsarlarmı acaba ?

En etkili ve kolay çözüm balkon iplerine CD asmak.Kesinlikle gelmiyorlar bidaha denendi onaylandı :D

avrupada heryerde denizin resimlediği tellerden oluyor özelliklede büyük meydanlarda kiliselerde katedrallerde belediye binalarında.

Geri