güneşte arabanın freni çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu eskiymiş evet kusura bakmayın farketmemişim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

semia arkadaşım. bölüm sorumlusu olduğun falan yazıyor ama sen sorumluluktan ziyade ordaki saçma sapan fikirlerin peşindesin.ben o kullanıcının bayan olup olmadığını bile bilmiyorum hayatımda ilk defa bi forum sayfası na yazı yazdım vede sayenizde pişman oldum. ben o telimi okuyupda allah rızası için yardım edecek birisi ararmı falan diye yazmışitım. ama senin gibi niyetimin kötü anlaşılacağı aklımın ucuna bile gelmezdi. malesef bu tür şeylerle uğraşıcanıza ,millete tecavüzcü muamelesi yapacanıza buradaki insanların sorunları için çözüm yolu göstermeye gayret etsenizde sorumluk kelimesinin anlamına mannaaa katsaydınız keşkeeee.. size kolay gelsin. sen şimdi bu cevabıda silersin..

mucipoz .... sanane de benim oarya tel yazıma laf atıyosun sen kendi önündekini yeee.. sen kimsin. sen kim oluyosunda beni orda bayanlara karşı kötü niyetle itham ediyosun.. sana şurdan hayatında duymadığın lafları ederdim ama.. neysee.. sizin kadar düşük değlimm.. ne söylşediğinin farkına var öyle yaz oraya..ben o kullanıcının bayan olup olmadığını bile bilmiyorum hayatımda ilk defa bi forum sayfası na yazı yazdım vede sayenizde pişman oldum. ben o telimi okuyupda allah rızası için yardım edecek birisi ararmı falan diye yazmışitım. ama senin gibi niyetimin kötü anlaşılacağı aklımın ucuna bile gelmezdi. malesef bu tür şeylerle uğraşıcanıza ,millete tecavüzcü muamelesi yapacanıza buradaki insanların sorunları için çözüm yolu göstermeye gayret etsenizde sorumluk kelimesinin anlamına mannaaa katsaydınız keşkeeee.. size kolay gelsin. sen şimdi bu cevabıda silersin..

karın ağrısı olan varsa telden arasın iğleştreyim.. arkadaşım. kalkıpda kimin kim olduğunu bilip bilemeden ulu orta yerde bayanlara tel veriyomuş rahatsız ediyomuş diye yazı yazmayın. adam olun. diğer üyelerden özür dilerim laıfım mucipoz mudur mucip oz mudur neyse ona dır.

karın ağrısı olan varsa telden arasın iğleştreyim.. arkadaşım. kalkıpda kimin kim olduğunu bilip bilemeden ulu orta yerde bayanlara tel veriyomuş rahatsız ediyomuş diye yazı yazmayın. adam olun. diğer üyelerden özür dilerim laıfım mucipoz mudur mucip oz mudur neyse ona dır.

Telim 05322016233 arasana sen beni.

Telim 05322016233 arasana sen beni.

Kendisi İzmit'de, Ben de İzmit'deyim, bu şekilde yazacağına bana özel mesaj atarak veya telefon ederek konuşabilir ve bu meseleyi karşılıklı konuşabilirdik,

Ayrıca telefon numaramı yazmama rağmen kendisi beni ara(ya)mamıştır,

Bu da laf delikanlılığı yaptığının bariz bir göstergesidir.

Bu vatandaş özel mesajlardan tarafıma hakaretvari ve tehditvari mesajlar da göndermiş olup, bu mesajların çıktıları tarafımca saklanacaktır, tarafımdan alenen özür dilememesi halinde kanuni yollara başvuracağımı buradan duyurmak istiyorum.

Vermiş olduğumuz rahatsızlık nedeniyle diğer tüm forum üyelerinden de özür dilerim.

sizin işiniz yokmu uğraştınız şeye bakın bizde okumuş insanda cahil okumamış insanda cahil ne olcak bizim halimiz...
işte bir örnek savcılık serbest bırakmış adamların kafa basmıyor

http://haber.mynet.com/engelli-kiza-ve-agabeyine-tecavuz-ettiler-691334-yasam/

Savcılık serbest bırakabilir ancak mahkeme devam edecektir, tutuksuz yargılanır. Ayrıca olaylar gazetelerde anlattığı şekilde de olmuyor büyük oranda. Adamların kafa basmıyor demişsin hangi adamların bizimi kastediyorsun ?

hayır tabiki savıcının kafası basmıyor çok moralim bozuldu nasıl serbest kalırlar:( :(

yani sizide kasteddim kendimde dahil bütün türkiyeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri