güneşte arabanın freni çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani sizide kasteddim kendimde dahil bütün türkiyeyi

Benim kafamın basıp basmaması önemli değil. Önemli olan burada adaletin o veya bu şekilde yerini bulması. Ülkemizde adalet biraz ağır aksak ilerliyor ama neticede adalet bir şekilde yerini bulur merak etmeyin.

yaşın 41 olmuş benden büyüksün aslı olmayan şey için mahkemeye verceğim diyosun bu bana garip geldi kılavyesi olan küfürde eder her bşeyi yapar herkes mahkemeye verirse yandık ama o savcının allah belasını versin gelsin tutuklasın beni onlardan bi farkı kalmadı o şerefsizin....

yaşın 41 olmuş benden büyüksün aslı olmayan şey için mahkemeye verceğim diyosun bu bana garip geldi kılavyesi olan küfürde eder her bşeyi yapar herkes mahkemeye verirse yandık ama o savcının allah belasını versin gelsin tutuklasın beni onlardan bi farkı kalmadı o şerefsizin....

Haddini aşma.

Konuyu incelemek üzere kilitliyorum.

Bende İzmit'teyim. Bir kaç aktif Opelim üyesi daha İzmit'de var, hep beraber mini bir buluşma yaparız, kimin ne derdi varsa orada çözeriz, problem değil.

Raporlar mevcut ayrıca telefon da geldi, konuyu incelediğim kadarı ile gördüğüm;
Mucipoz, diğer üyenin numara vermesini kötü yorumlamış, günümüz de Tv haberlerine bakınca kendisini haksız bulamayız lakin, bunu üyeye belirtince, o üye de tepki vermiş vs. vs. Ben de Selim Abi gibi Ticari amaç olarak yorumluyorum.

Sonuç olarak, fsariduman isimli üyenin, Yöneticimiz Selim Abi'ye(Semia) kendi çapında atar yapmasından dolayı ve diğer üyelere karşı üslubundan dolayı süresiz uzaklaştırıyorum. Kaya0362 ile mucipoz ün derin bir nefes alıp sakinleşerek konuyu kapatmalarını öneririm. Basit şeyler yüzünden gerilmeye gerek yok.

semia arkadaşım. bölüm sorumlusu olduğun falan yazıyor ama sen sorumluluktan ziyade ordaki saçma sapan fikirlerin peşindesin.ben o kullanıcının bayan olup olmadığını bile bilmiyorum hayatımda ilk defa bi forum sayfası na yazı yazdım vede sayenizde pişman oldum. ben o telimi okuyupda allah rızası için yardım edecek birisi ararmı falan diye yazmışitım. ama senin gibi niyetimin kötü anlaşılacağı aklımın ucuna bile gelmezdi. malesef bu tür şeylerle uğraşıcanıza ,millete tecavüzcü muamelesi yapacanıza buradaki insanların sorunları için çözüm yolu göstermeye gayret etsenizde sorumluk kelimesinin anlamına mannaaa katsaydınız keşkeeee.. size kolay gelsin. sen şimdi bu cevabıda silersin..

Arkadaşım dün tüm gün hastanede idim konuyu nereye vardığını şimdi gördüm...inan olayın bu tarafını düşünmedim.kalbini kırmak amacı değil tel. numaralarının seni de rahatsız edeceğini düşündüğümden sildim...olur olmaz yere tel.numarası bırakılması sakıncalarından dolayı sildim...sonuçta sorunuz yazıldı cevabını da vermiş idim...hatam varsa özür dilerim ama samimi olarak diyorum art düşüncem olmadı olmazda...tek amacım düşüncem olur olmaz kişilerin buna ulaşması tehlikesi idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri