Güneş yanığı yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya hocam ister 1984 model olsun ister 2004 olsun. Uzayda uçmuyor ki bu araba, park ederken sürtersin, dar sokaktan geçerken sürtersin, kar yağar buzlanır yol duramaz vurursun, başkası duramaz vurur, oluyor yani insanlık hali. Şasi hasar almadan kaporta yamulmuş, boyası kalkmış ne olmuş? Araba gidiyor mu gidiyor, en ufak değiştirmiyor ki sağlamlığı. Bana çok kızdılar zamanında "boya takıntısını çıkaran öküzler" dedim diye. Bu işin ortaya çıkmasına sebep olanlar dolandırıcılık yapıp kazalı arabayı satanlar, alırken de bahane edip fiyat kırarak piyasadaki alıcıları paranoyak yapan insanlar...Benim sattığım vectra felaket ötesiydi her yanı çizik vuruk içindeydi, ama boyasız diye çok kolay sattım :D

2dkziqh.jpg

Gerekli önlem nasıl sağlanır.konuyu biraz açabilirmiyiz.

Ucuz yıkamalardan, otomatik yıkamalardan kaçacaksınız. Kullanılan sabun ve şampuanlar rezil ötesi ve çok ağır oluyor.
pH değeri dengeli şampuan ile yıkayacaksınız.
Sık sık wax (boya koruma) yap(tır)acaksınız.

gibi özetleyebilirim.

hayatımda en kolay vectrayı sattım sanırım. 4 parça boyası vardı adam aradı abi değişeni varmı dedi yok dedim 4 parça boyası var dedim. abi araba yürüyor illaki boya olur dedi aldı gitti :D

Geri