Güneş yanığı yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pişik kremi güneş yanığına çok iyi gelir :D

Teflon cila işini görecektir lakin belli bir süre sonra lekeler tekrar belirir. En güzel böyle kullanabildiğin kadar kullan. Sonra boyatırsın. Dönem dönem fotograflarını çektir. Elinde delil bulunsun.

menim merak ettiğim noteri nasıl getireceksin. herşey parayla olmuyor malum

menim merak ettiğim noteri nasıl getireceksin. herşey parayla olmuyor malum
Parasını ödüyorsun oluyor. Bazı durumlarda yerinde tesbit yapmak gerekir. (Ben noteri hastaneye götürmüştüm) Televizyonlardaki yarışmalarda görev alan noterleri görmedin mi?

Abi başımıza birde noter onayı modası çıkartma :D

Kardeş milleti inandırmak için etmediğimiz yemin kalmıyor adamlar inanmıyolar , gerçi onlarda haklı zamanında çok kandırıldıkları için , en iyi çözüm noter .

Arkadaşlar bu aradan geçen zaman aralığında noterdeki işlemimi yaptırdım , aracımda boya yoktu zaten , şöyle bir yazı aldım , araçta ........ tarihinden önceye ait boya gerektiren kaza bulunmayıp , muhtelif yerleri ........... tarihte güneş yanması nedeniyle boyanmıştır....... şeklinde devam eden bir noter onayı aldım , bana maliyeti 135 tl oldu ama değdi .Artık aracım noter onaylı aklınızda bulunsun:)

Son düzenleme:
Hiç boşuna buyayı kurtaracağım diye çeşitli metodlardan medet umma. Boya bariz bir şekilde deforme olana kadar ya görmemezlikten gel, yada aracını komple boyat (tavanda boya yanığı varsa diğer yerlerde de çok az da olsa başlamıştır). Güneş yanığından kurtulmak için boşuna para harcama, harcayacağın paraya aracını rahatlıkla boyatırsın. Arabamın resimlerini ekleyeceğim, iki resim arasında yaklaşık 2 yıllık bir zaman farkı var. Boyayı kurtarmak için 3 kere komple kaliteli ve markalı boya koruma yaptırdım, sadece süreç yavaşladı hepsi o. Harcadığım paraya aracı rahatlıkla komple boyatırdım. İsteyen istediğini desin boşver, 3-5 galericinin çok bilmişlik tavırlarını da kafaya takma (onlar bu işleri madem çok iyi biliyorlar da neden dükkanlarında çoğunlukla 2. sınıf araçlar var, demekki bu tür araçları daha kolay satıyorlar, diğer yandan hangimiz gönül rahatlığı ile galeriden araba alıyoruz ki?)

kjh106.jpg

sany1929.jpg

abi çok şaşırdım bu güneş yanıgı olayı grı ve beyaz renkte olmuyo dıe bılıodum oluyormus. uzun vadede hepsinde oluyormu bu ıs yoksa sans işimi biraz

Gerekli önlem alınmazsa her araçta olur.

KApalı garajın varsa ve aracını düzenli olarak oto boya koruma yaparsan gerekli önlemi almış oluyorsun tahminimce

Arkadaşlar bu aradan geçen zaman aralığında noterdeki işlemimi yaptırdım , aracımda boya yoktu zaten , şöyle bir yazı aldım , araçta ........ tarihinden önceye ait boya gerektiren kaza bulunmayıp , muhtelif yerleri ........... tarihte güneş yanması nedeniyle boyanmıştır....... şeklinde devam eden bir noter onayı aldım , bana maliyeti 135 tl oldu ama değdi .Artık aracım noter onaylı aklınızda bulunsun:)

Sanırım tarihe geçtiniz noter onayıyla boyatarak ama şu var bizim millet ona bile inanmaz da bildiğini okur.en güzeli şu tuhaf adamlara araba satmiycaksin 84 model arabaya boyayi sorarsa git kardesim satmiyorum demek lazım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri