Güneş Gözlüğüyle Araba Kullanmak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KKTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alışırsın önceleri baya bir zorlar ama cabucak adapte olursun üstelik gözlük kullanmak göz sağlığımız için çok mühim dolayısı ile sadece aksesuar olarak değerlendirmemek lazım ısrarla gözlerinden çıkarma ve alıştır kendini

aynen katılıyorum :good: :rock

Benim gözlerim ışığa aşırı hassas, güneş gözlüğünü kışın bile yanımdan ayıramıyorum

bende gözlüksüz kullanamıyorum alışkanlıkla alakalı birşey ama eğer güneş tam karşıdan vuruyorsa gözlüksüz ciddi tehlike altında kalıyorsun

Benim gözlerim ışığa aşırı hassas, güneş gözlüğünü kışın bile yanımdan ayıramıyorum
aynen ben de öyle zaten adı üstünde güneş gözlüğü kışın da kardaki aşırı ışık yansımaları gözlerimizi mahvediyor önlemini almak en mantıklısı kışın bazıları garip garip bakıyor gözlük takıyoruz diye :D anlamak mümkün değil,içlerinden ameleye bak karda gözlük takmış diyorlardır ALLAH bilir

ben normalde de gözlük takiyorum...
birde numarali günes gözlügü yaptirdim...
günesli hava da cok ise yariyor

artiz olmak lazım ben takarım gece bile takarım...

Dogru gozluk secimi ile herseyin daha net ve ayrintili gorulebildigini biliyorum. Ben sahsen kisin bile siyah gozluk kullanirim, cunku karli havada kullanmak cok daha zor oluyor gozluksuz.

artiz olmak lazım ben takarım gece bile takarım...
:D :D
bu da var tabi ama benim gibi ışığa ektra hassas gözler varsa gözlüklüs araba kullanmak sakıncalı oluyor...
kısa sürede alışılır bence, hiç sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum,direksiyondayken de gözümden düşmez..

Geri