Güncel Akü Fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boramert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

boramert

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Akü bitince mecbur araştırmaya başladım, forumda akü fiyatları hakkında pek bilgi bulamadım.
66 Amper Delphi fiyatı 160 YTL dediler.
60 Amper İnci 90 YTL

Ben yeni aldım 60AH dephi
110 dediler eski aküyü verdim 100-ytl ye aldım

eski akü ne işlerini yarıo merak ettim ?

Metro gross marketlerde bosch hesaplı..........

bende geçen 90 amperlik yiğit akü aldım 170 miydi neydi

arkadaşlar 60 amperlik yerine 70 lik almanızı tafsiye ederim yine takdir silerin lakin bir elektirikçinize sorun bunu

eski akü ne işlerini yarıo merak ettim ?

İçinde bulunan kurşun plakaları birtakım işlemlerden sonra tekrar kullanıyorlar. Birde çevre kirlenmesin diye zaten toplama zorunluluğu var. Para verip almasalar düşünsene bizim milleti söktüğü aküleri ne yapar, dağ taş hurda akü ile dolar. İçindeki asit ve kurşunun doğaya verdiği zararlarla da canımıza okur.

arkadaşlar 60 amperlik yerine 70 lik almanızı tafsiye ederim yine takdir silerin lakin bir elektirikçinize sorun bunu
Arkadaşım 72 Amper mutlu aküyü 140 YTL. taksitli aldı, geçen hafta. Araç 60 ampere uygun tesisatlı ve 60 amper rahatlıkla iş görürken niçin daha fazla para vererek 72 alalım ki? Elektrikçiler neye dayanarak 60 lığa 72 takın der anlayamıyorum. Ben resimde ki araçta 60 amper İnci kuru akü kullanıyorum. Geçen yıl 90 liraya almıştım. Kuru aküyü araştır ben memnunum.

Geri