mutlu yıllar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teyzoşluktan gelinliğe bir yılda neler değişmiş![]()
-----------------------------
ve tarih tekerrür eder...
yine bir 6 mayısa saatler kala nefeslerimizi tutup,öpücükler arasında pastamızdaki mumları üfleriz:].....
yıllandıkça güzelleşen bir şarap misali,güzelleşen sevgilim benim:]hasretle öpüyorum,
nice yıllara hayatım....
gülen yüzün hiç solmasın...
Birlikte nice nice yıllara...
(yeni konu açılmadan 1 sene önceki konudan devam ediyoruzkonu kirliliğine gerek yok
nihahaha)
------------------------------
"Gadirrr kahveyi tuzlumuu karabiberlimi istionn onu söleesene sen bi helewayyyyyy anasına![]()
gelin iyiki doğdun
teyzoşluktan gelinliğe bir yılda neler değişmiş
Sevdacım nice nice mutlu senelere güzel gönlünden her geçen gerçek olsun hakediyorsun. Doğum günün kutlu olsun şimdiden![]()
Aaaa...! İhtiyar Kurt... !
Desem beni gebertir o yüzden Ormanda İhtiyar Kurtla karşılaşan kırmızı başlıklı kız doğum günün kutlu olsun deyip olayı toparlamak lazım...
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, paralı, şanlı, şöhretli, şöbiyetli yıllara...![]()
"Babam ve Oğlum filmi bizim için sankiMutlu yıllar canım kızım.. Seni ve 1. dereceden akrabalarından en güzel olanını çok seviyorum![]()
iyiki doğdunnnnn![]()
Yinemi yaa :]
neyse doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice senelere inşallah.Bak bu sefer kendimi katmadım![]()
mutlu yillar
artik resit olmana sevindim. Ehliyete basvurdunmu ??
nice senelere Sevda![]()
"Nice yıllara abla.
saygılar
amanin bikaç yıl önceki doğum günü kutlama konusu geldi aklıma4 hafta mı sürmüştü?
bu yıl ki etkinlikler ne kadar sürecekk??![]()
nice mutlu yıllara sevda, seni tanımak ne güzel..![]()
happy birthday to you![]()
nice mutlu huzurlu parali yıllara doğum günün kutlu olsun ...
"Çok teşekkür ederim , sağolun.."Ne güzel bir günde doğmuşsunuz (hıdrellez), Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu ve sağlıklı yaşlar dilerim...
"Sağ olun.."mutlu yıllar
"Sağ olun.."nice seneler
"Gadirrr kahveyi tuzlumuu karabiberlimi istionn onu söleesene sen bi heleama tabiki yinede sen sağol canımm
"