GTI Racing...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyeye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skyeye

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçen gün bitirdiğim bir oyun var GTI Racing, GOLF I'den başlayarak Concept otomobiller de dahil Golf V'e kadar baya bir araç var ve tarzı NFS'e benziyor.Motor, transmisyon, süspansiyon vs. parçalar alıp sonra ayar çekip oynuyorsunuz.Oyunu oynarken de gaza gelip gelip satılık Golf GTI'lara baktım netten...

Sonuç olarak bence bu çok güzel bir pazarlama stratejisi, sizce de Opel bu konuda biraz zayıf kalmıyor mu?

golf gtı la ilgili bir belgesel izledim dicoveryy de adamlar işe yarar tek gtı ın ilk üretilen olduğunu sonraki serilerin sıradan olduğunu söylemişlerdi bunun yanında ilk seri nin gizli yapıldığını ve insanların arabadan 2 şer tane alıp birine bindiklerini diğerini sakladıklarını reklamlarda porsch ile yarışan aile otomobili diye satıldığını.

opel bence pazarlama bakımından en zayıf firmalardan türkiye distiribütörlüğü çok pasif WV türkiyede müşteri memnunıyeti ve satış sonrası hizmette 1. olmus

bencede Opel cok zayıf kaldı bu tarz seylerde..Gran Tourismo serisinde gorebiliyoruz sadece..

Ben Golf Serisinin en çok IV. modelini beğeniyorum...
Golf V in reklamlarını hatırlarsınız, Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir...
Reklam işini iyi beceriyorlar...

Opel zayıf kalıyor hakkaten yaaa, İsim yapmış oyunlarda Opel marka araçları tanıtmak lazım...
Ben mesela NFS Most Wanted oynarken FİAT GRANDE PUNTO ya bitmiştim, modifiye çok yakışıyordu oyunda... :D

Son düzenleme:
evet opel zayıf kaldı.insan pc de opel sürmek istiyor oyunlarda bile yok sayılır.

abi bugün 10 yaşını geçen bir opelin heleki gti sa parçasını çok arar bulursun.ama Golf mesela.85 modelinin her parçasını bul.

Geri