Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
360 kbps kalite mp3 tercih etmenizi öneririm. Kulakların pası iyiden iyiye silinecektir. İyi günlerde kullanın.Bir soru akü ile ilgili bir değişiklik yapıldı.
Akü ile ilgili degişiklik yok, sadece arac calısmıyorken cok fazla dinlenmemesi tavsiye edildi, montaj içinse 250 tl verdim, 100 tl izolasyon ile toplamda 350 tl.
takılan hoparlörin bas ritimlerini daha net (araç takırtısı) duymak için izole malzemelerini kullanmak gerekli bence. Çünkü yüksel ses seviyelerinde hoparlör ne kadar bire bir olsada arada kalan birkaç milimlik boşluk bile hoparlör verimini etkilediğini bizzat farklı bir ortamda denemiştim.
Benim de tek kaygım kapılardan gelecek olan titreşim kaynaklı sesler di, şu anda memnunum. Ayrıca Bas kontrol hayatımı kurtardı diyebilirim, kafam herzaman kaldırmayabiliyor.
Merhaba, gercekten satış kaygısı olmayan ve yakın tanıdıgım birinden aldım malzemeleri. O yuzden tavsiye edilen herseyi aldım.
Basın bu kadar güçlü olması, sistemi domine edeceginden tweeter takviyesine ihtiyac duyuldu. Metalik bir sesi var ve kendini hissettiriyor. "Black death" Vibe ın en üst serisi. Butun takımı bu sekilde almak maddi yönden zor. O yuzden en azından tweeterları bu seriden sectik.