slm arkadaşlar açık hava filitresi takmayı düşünüyorum güzel ses alabilirmiyim bazı arkadaşlar ses vermez dedi deneyen varsa sonucu söyleyebilirlermi yanlız gsı a takıcam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
döküm manifoldlu corsa gsi(ecotec) te filtre denemiştim plastik manifoldlu(sfi) corsaya göre bi farkı yoktu ses olaraken iyi sesi plastik manifolt arabalarda alınıo diye biLiyorum bildiğim kadarıyla da seninki plastik değil bende denemistim beklediğim gibi olmadı o tatlı sesi alamadım geri söktüm
sana bir foto yollayacağım. ki o fotoyu başka bir arkadaşa da yollayacağım sanırım o da soruyordu astra h için. eğer carbon korumalı simota alırsan ve benim düzeneğe benzer birşey yaparsan max hava emişi sağlarsın ve gayet güzel bir ses alırsın.
ben aldım o sesi. ama aileden güzel yorumlar gelmiyor. sanırım satacağım alacak olursan bana bir mesaj atmayı unutma derim.
alet budur
Açık fitreyle ses alamazsın Osman![]()
e.sarı' Alıntı:Hava filitrenizi satacak olursanızı istediğiniz fiyatı özel mesajla bana da söleyebilirmisinizsimotolar hep dikkatimi çekmiştir...