dostum merhaba
üşenmedim netten araştırma yaptım, senin dediğin fiata tek bir örnek bile yok, 10 dan başlıyor 12, 13 e vuruyor corsa B fiatları
aman kaçırma onu, adamın eli mi sıkışmış, hastası senedi mi varmış, yeni dükkan mı açıyormuş ki o fiata veriyor, eşinin arabası da eşi arabadan soğumuş, korkuyormuymuş ( hep bu hikayeyi anlatırlar araba pazarlarında
)))) neden ki, hem servis neden almıyor arabayı, biraz bakım makyaj, getir istanbula altunizadeye araç pazarına elini öpene 10 dan satar, galeriyse 11 i vurdurur, pazarlıkla 10.500 e düşer
ahbab dost kanka işi değil de gerçek opelci ustalara bir konsültasyon yaptırdın mı, sana 2,3 lük bir arıza çıkartırsa( elinde patlarsa ) unutma ki piyasa fiatlarını yakalarsın
ayrıca arabanın şeceresine bürokratik anlamda baktır, araçtaki şasi numarasının silinmediğini ruhsatla uyumlu olup olmadığını araştır, daha önce il plakası değişmiş mi, kaçıncı sahibi, öyküsü ne, kronik, tedavisi tıbben imkansız bir hastalığı mı var.
neyse haberlerini bekliyoruz, umarım her şey gönlüne göre gider de o fiata gsi ye sahib olursun.
bol araştırma ve biraz da şans, tabiki de kısmet işi