gsi 1996 astra arıza lambası.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan devilhiss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

devilhiss

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam benim opel gsi 1996 astra 4500 de devir kesiyor o devirin üzerine geçmiyor arza lambasını söndüremedik gereken her bildiğimiz şeyi denedik bana yardımcı olurmusunuz.:(:(

eksantrik devir sensörünü değiştirdiniz mi..?

krank devir sensörü ve eksantrik devir sensörünü değiştir sorun kalmaz

Kardesim..aracin kranmili sensoru veya vuruntu sensoru arizalidir. tansugürler kardesimin dedigi gibi .notprograma gecmistir,aslinda o programda da basmak iyi degil motor icin..ilk önce arizani okut....

Son düzenleme:
hepsini daha önce denedim şimdi tansu beyin yönlendirdiği bize en yakın işin uzmanı arkadaşa ismail beye gideceğim ,bana güven verdi bu araçlarda halledemiyeceği bişey yokmuş inşallah bu ay içinde gideceğim size teşekkür ederim tansu bey sağolun..

halil arkadaşımda bu arada bende mersin topçularda 15 sene oturdum pozcuda çalıştım duyarlılığına sevindim..

hepsini daha önce denedim şimdi tansu beyin yönlendirdiği bize en yakın işin uzmanı arkadaşa ismail beye gideceğim ,bana güven verdi bu araçlarda halledemiyeceği bişey yokmuş inşallah bu ay içinde gideceğim size teşekkür ederim tansu bey sağolun..
sen uğur ile görüşş işin uzmani uğurr yanina gidince beni ara senin iş çok basit :D

4500 devri kesiyorsa bir benzin pompası lambda sensörü benzin filtersi belki krank sensörüdür krank sensörü problemi cok zayıf bi ihtimal olabilir bu dediklerime bak çünkü bende ilk aldıgımda aynıydı !!

Geri