Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam benim opel gsi 1996 astra 4500 de devir kesiyor o devirin üzerine geçmiyor arza lambasını söndüremedik gereken her bildiğimiz şeyi denedik bana yardımcı olurmusunuz.
Kardesim..aracin kranmili sensoru veya vuruntu sensoru arizalidir. tansugürler kardesimin dedigi gibi .notprograma gecmistir,aslinda o programda da basmak iyi degil motor icin..ilk önce arizani okut....
hepsini daha önce denedim şimdi tansu beyin yönlendirdiği bize en yakın işin uzmanı arkadaşa ismail beye gideceğim ,bana güven verdi bu araçlarda halledemiyeceği bişey yokmuş inşallah bu ay içinde gideceğim size teşekkür ederim tansu bey sağolun..
hepsini daha önce denedim şimdi tansu beyin yönlendirdiği bize en yakın işin uzmanı arkadaşa ismail beye gideceğim ,bana güven verdi bu araçlarda halledemiyeceği bişey yokmuş inşallah bu ay içinde gideceğim size teşekkür ederim tansu bey sağolun..
4500 devri kesiyorsa bir benzin pompası lambda sensörü benzin filtersi belki krank sensörüdür krank sensörü problemi cok zayıf bi ihtimal olabilir bu dediklerime bak çünkü bende ilk aldıgımda aynıydı !!