• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Grandland tavsiye eder misiniz? kullanan var mı?

Garfield41

Kayıtlı Kullanıcı
41-Kocaeli
2024-2025 modelleri kafamı kurcalıyor hoşuma gidiyor, motor 1,2 olması biraz frenliyor beni kullanan varmı acaba?

2025 Model Opel Grandland 1.2 hybrid aracı 2025 haziran ayında 2 milyon 250 bin tl ye Sarıyer Asal Opelden satın aldık. Son söyleyeceğimi baştan söyleyim de vakit kaybetmeyin. SAKIN ALMAYIN NEDEN? 1- MOTOR 1.2 YETERSİZ VE GÜÇSÜZ (ancak spor modda sürerseniz iyi ama o zamanda anlık tüketim km de 20 lt gösteriyor ve elektrik bu modda devreye girmiyor), 2- kalitesiz iç kokpit ve kişisellişterme denen bişey olmayan gösterge paneli, 16 inç diye satılan orta ekranın yarısı saat ve klima göstergesi var yani dolu dolu bir ekran değil, ayrıca aşırı ısınması da cabası, 3- bayiler satarken söylemiyor aracın N CAP TESTİ 4 yıldız, peki biz neden aldık? bayi fiyatlar artacak şimdi alın 3 ay sonra kar bile edersiniz, diyerek sattığı araba Ocak 2026 yılında bile hala 250.000 tl zararda, tabi bu bizim hatamız, bunlar benim tespitlerim, 9 yıllık honda kullancısı olarak bu aracın net olarak ederin çok üzerinde ve kalitesiz, aşırı sakin kullanmaya razıysanız ki istanbul trafiği buna müsade emiyor yakıt 6.5 - 8.0 lt arasında, he birde benim aracımda geri vitese taktığıma radyo otomatik açılıyor anlamadım, yazılım hatası var ve kalorifer pervanesinden kuş sesi benzeri ses geliyor. Sonuç olarak bu araç kimseye tavsiye edilmez ve edilmemeli, paranızı arızasız istiyorsanız japona - konfor istiyorsanız VAK grubuna yatırın......

2025 model grandland elektrikli kullanıyorum... Hatta bir ara detaylı bir konu açmayı planlıyorum. Sedat beyin yazdıklarının tam tersine bende aşırı memnunum... Ben elektrkli kullandığım için belki de yazılan sorunlar benim aracımda yok... Sessiz ve sakin yolculuklarımız devam ediyor :)

Geri