grafik bilgi +donanım + H H H H

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

attci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar!!! ASTRA'da enjoy ( H kasa )
1- grafik bilgi ekranında hangi sekmeler görülebilmekte( menzil+ısı+ Ve benzeri....)
2- emniyet kemeri uyarı ışığı ve uyarı ikaz sesi var mı??
3- içeri lambasının üzerinde veya dikiz aynası altında ufak led ışıklar var vites topuzu ve çevresini aydınlatan bu astrada mevcut mu???......mesela seat leon'da+yeni ford fiesta'da ( titanyum pkt+lasnmn paket.)+opel vectra'da görmüştüm..
4- bu grafik bilgi ekranında lastik basınç göstergesi var mı..
5- sürücü mahalindeki camları kilitleme tuşuna basıldığında tümcamların açılıp kapanması engelleniyormu yoksa sadece diğer 3 cam mı engelleniyor.
6- bagaj içeriden açılıyormu.??
7- 4 cam otomatik olan astra enjylarda kapılar kilitlendiğinde camlar otomatik kapanıyormu?
8- araç kendi kandine kilitleniyormu? misal bazı arabalarda varya 5 dk. içinde kendi kendine kilitliyor kapıları...
9- originalinde bulunan cd-mp3 çaların ses kalitesi nasıl???
10-anahtarında kaç tuş var...( misal megane II anahtarı 3 tuşlu 1 açma 2 kapama 3 bagaj açma gibi)
11- anahtar ile hangi faliyetler gerçekleştirilebiliyor..kapı açma kapama cam açma kapama yakıt deposu falan????
12- kapı içlerinde veya konsol (araç göğüsü altında ayak aydınlatmaları mevcut mu ( mesela fiesta yenide var ww passat+vectra gibi bazı arabalarda kapı içlerinde kırmızı aydınlatmalar mevcut...
13- kapıların tam muntazam bir şekilde kapanıp kapanmadığını gösteren veyahut uyaran bir ses veya ikaz mevcut mu? buna bagajda dahil...

TEŞEKKÜRLER..

bende 2005 model var camları kumandadan açıp kapatabiliyorsunuz basılı tutarak...bende basınç sensörü yok ama yakıt durumu anlık tüketim ve benzeri şeylerle beraber radyo veya cd modu gözüküyor...13. sorunuzun cvb evet...anahtarında 2 tuş var.aydınlatma kısmı bende 3 tane var..merkezi aydınlatma ve sağ sol harita lambası..bir de arka kısımda iki adet aydınlatma ışığı var...yalnız benim araç 2005 H ve dizel...benzinli ile farklılık gösterebilir...kolay gelsin

1- grafik bilgi ekranında hangi sekmeler görülebilmekte( menzil+ısı+ Ve benzeri....)
2- emniyet kemeri uyarı ışığı ve uyarı ikaz sesi var mı??
3- içeri lambasının üzerinde veya dikiz aynası altında ufak led ışıklar var vites topuzu ve çevresini aydınlatan bu astrada mevcut mu???......mesela seat leon'da+yeni ford fiesta'da ( titanyum pkt+lasnmn paket.)+opel vectra'da görmüştüm..
4- bu grafik bilgi ekranında lastik basınç göstergesi var mı..
5- sürücü mahalindeki camları kilitleme tuşuna basıldığında tümcamların açılıp kapanması engelleniyormu yoksa sadece diğer 3 cam mı engelleniyor.
6- bagaj içeriden açılıyormu.??
7- 4 cam otomatik olan astra enjylarda kapılar kilitlendiğinde camlar otomatik kapanıyormu?
8- araç kendi kandine kilitleniyormu? misal bazı arabalarda varya 5 dk. içinde kendi kendine kilitliyor kapıları...
9- originalinde bulunan cd-mp3 çaların ses kalitesi nasıl???
10-anahtarında kaç tuş var...( misal megane II anahtarı 3 tuşlu 1 açma 2 kapama 3 bagaj açma gibi)
11- anahtar ile hangi faliyetler gerçekleştirilebiliyor..kapı açma kapama cam açma kapama yakıt deposu falan????
12- kapı içlerinde veya konsol (araç göğüsü altında ayak aydınlatmaları mevcut mu ( mesela fiesta yenide var ww passat+vectra gibi bazı arabalarda kapı içlerinde kırmızı aydınlatmalar mevcut...
13- kapıların tam muntazam bir şekilde kapanıp kapanmadığını gösteren veyahut uyaran bir ses veya ikaz mevcut mu? buna bagajda dahil...

TEŞEKKÜRLER..

1- Yol bilgisayarında Ort. tüketim, anlık tüketim,menzil,kronometre, vs. şeyler mevcuttur.

2- Benimkinde uyarı veya ikaz yok gayet rahat :D

3- Mevcut değil yani yanlış anlamadıysam elbette..

4- Lastik basınç göstergesi enjoylarda yok. Elegance+cosmo'larda mevcut.

5- Sadece arka 2 cam engelleniyor.

6- Sadece dışardan açılıyor.

7- Kumandanın açma tuşuna uzun basarsanız camlar açılıyor. Tam tersini yaptığınızda yani kapama tuşuna uzun bastıgınızda ise hem kapılar kilitleniyor hemde camlar kapanıyor. Bu arada camlar kapanana kadar kumandaya basılı tutmanız gerekiyor.

8- Evet kilitleniyor.

9- Gayet tatmin edici gerçi ben tesisat bağlattım ama herkesin kendi tercihi tabiki de.

10- 2 tuş var. Açma ve kapama o kadar.

11- 7. maddede bahsettiklerim gerçekleşiyor sadece..

12- Mevcut değil.

13- Gösteren uyarı elbette var. Ayrıca da park lambaları açık olduğunda sesli uyarı veriyor.

Bildiğim kadarıyla bunlar var yardımcı olabilmişimdir umarım. İyi akşamlar..

Saygılar..

1- Yol bilgisayarında Ort. tüketim, anlık tüketim,menzil,kronometre, vs. şeyler mevcuttur.

2- Benimkinde uyarı veya ikaz yok gayet rahat :D

3- Mevcut değil yani yanlış anlamadıysam elbette..

4- Lastik basınç göstergesi enjoylarda yok. Elegance+cosmo'larda mevcut.

5- Sadece arka 2 cam engelleniyor.

6- Sadece dışardan açılıyor.

7- Kumandanın açma tuşuna uzun basarsanız camlar açılıyor. Tam tersini yaptığınızda yani kapama tuşuna uzun bastıgınızda ise hem kapılar kilitleniyor hemde camlar kapanıyor. Bu arada camlar kapanana kadar kumandaya basılı tutmanız gerekiyor.

8- Evet kilitleniyor.

9- Gayet tatmin edici gerçi ben tesisat bağlattım ama herkesin kendi tercihi tabiki de.

10- 2 tuş var. Açma ve kapama o kadar.

11- 7. maddede bahsettiklerim gerçekleşiyor sadece..

12- Mevcut değil.

13- Gösteren uyarı elbette var. Ayrıca da park lambaları açık olduğunda sesli uyarı veriyor.

Bildiğim kadarıyla bunlar var yardımcı olabilmişimdir umarım. İyi akşamlar..

Saygılar..

3.soru içn sölüorm aynann altnda led ışık war vites bölümünü aydınlatıyo

TEŞEKKÜRLER..

3- Evet mevcut. Bizde Enjoy-Elegance model HB var. Aynanın arkasından sarı bir ışık vites topuzunu ve 12V çıkışının olduğu yeri aydınlatıyor.

8- bizde kitlenmiyor ancak açılabilirmi bilmiyorum.

10- Sedanlarda 3 tuş vardı galiba. 3. tuş bagaj için.

13- uyarı lambası var. sürücü kapısı açık olduğunda sesli ikaz var.

bendeki sedan dizel,iki tuş var açma tuşuna bastıktan sonra birdaha uzunca basınca bagajı açıyor.

sayın blackwhite(Ali Bey) aracınız hayırlı olsun. belesız kazasız günlerde kullanın. 111.yıl astra alma düşüncem var. profilinizde görünce sormak istedim. kaç tl ye mal oldu? dizel mi aldınız yoksa benzinli mi? düşüncelerinize paylaşır mısınız?
teşekkürler

Bagaj içerden açılmıyor demişsiniz hayır açılıyor..

3.cü sorunun cevabı elektrokrom iç aynaya sahip tüm astralarda arkadaşlarında dedikleri gibi enjoy-elegance paket , elegance , cosmolarda standarttır.
Elektrokrom iç ayna = otomatik kararan iç dikiz aynası

sayın blackwhite(Ali Bey) aracınız hayırlı olsun. belesız kazasız günlerde kullanın. 111.yıl astra alma düşüncem var. profilinizde görünce sormak istedim. kaç tl ye mal oldu? dizel mi aldınız yoksa benzinli mi? düşüncelerinize paylaşır mısınız?
teşekkürler

öncelikle teşekkür ederim, kusura bakmayın bayağıdır giremedim, biraz geç oldu ama yinede bilgilendirmek istedim, 1.3 cdti dizel , 40.000 TL gibi bir rakama aldım, araç estetik olarak çok güzel ama gidişinden memnun değilim 4-5 kişi binildiğinde biraz zorlanıyor, hele yokuşlarda in ağırlıkla tam devrini aldıktan sonra gaz kestiğinizde bile vites küçültmek zorunda kalıyorsunuz(klima açıkken dahada zor gidiyor herhalde teknik bir problemi var aşırı derecede güç kaybı oluyor) sadece sıkıntım bu, araçtan memnunum,yol tutuşu da harika, düşüncelerim bunlardır.

Son düzenleme:
Geri