göstergeleri led yaptım astra g

yusufum35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
grnt0164.jpg

grnt0165.jpg

grnt0166.jpg

gösterge camını daha önce kırmıştım nasıl bulabilirim yardımcı olursanızda sevinirim !!!

güzel olmuş ibreleri farklı renk yapsaydın zor bir işlem mi bende düşünüyorum da...

güzel olmuş ibreleri farklı renk yapsaydın zor bir işlem mi bende düşünüyorum da...

ben komple şerit led çektim çok zor bi işlem değil ama kesinlikle çok dikkat edin herşey kırılmaya yer orıyo çok hassas eğer o kadar uğraşamam derseniz kadranı göğüslükten çıkarın sadece lambalarını değiştirin tabi o lambaları bulmakta ayrı bi dert.

tüm çevreye şerit led çekmek çok güzel bi fikir. ama ışık gücü çok olmadımı? aşırı ışık olmadımı??? gece gözünü almasın

Güzel çalışma olmuş bravo. Birkaç sorum olcak. Şerit ledi gösterge panelinin çevresine komplemi döşedin. Işığın parlaklık şiddeti çok fazla olmadımı. Birde ışığı dağıtan saydam plastiği kullandınmı tekrar.

Birde zahmet olmazsa gösterge panelini çekip video eklersen parlaklık oranı nasıl dağılmış onu görmek isterim.

Gösterge camını sadece çıkmacılardan bulabilirsin.Sanayide işe yaramayan atıl durumdaki gösterge panellerinin camını değerlendirebilirsin.

Son düzenleme:
tüm çevreye şerit led çekmek çok güzel bi fikir. ama ışık gücü çok olmadımı? aşırı ışık olmadımı??? gece gözünü almasın

gündüz açarsam ışık ayarını sona getiriyorum gecede kısınca çok tatlı duruyo göz alma gibi bi durum yok yani :)

Güzel çalışma olmuş bravo. Birkaç sorum olcak. Şerit ledi gösterge panelinin çevresine komplemi döşedin. Işığın parlaklık şiddeti çok fazla olmadımı. Birde ışığı dağıtan saydam plastiği kullandınmı tekrar.

Birde zahmet olmazsa gösterge panelini çekip video eklersen parlaklık oranı nasıl dağılmış onu görmek isterim.

Gösterge camını sadece çıkmacılardan bulabilirsin.Sanayide işe yaramayan atıl durumdaki gösterge panellerinin camını değerlendirebilirsin.

evet kenarlardan komple şeridi dolaştırdım e haliyle normaldeki ışıktan biraz fazla ama ışık ayarını yine kullanabiliyosun kısarsın evet tabikide hiç bişey dışarda kalmadı;) 3. fotoda görünüyo dağılma oranı hiç bir yerde fark göstermiyo heryer aynı :) yok ki öyle bi yer çıkmacılara gidiyorum hepsi çalışıyo göstergelerin e adamda satmıyo tabiki :(

bende düşünüorum bu çalışmayı ama dediğin gibi hassas bi iş ve düşündürüo :)
ama maşallah çok güsel olmuş ;)

çok.güzel.olmuş.herkez.gibi.bende.yaptırmak.isterim.ama.kim.nerde.yapıyo.bide.uçuk.raakamlar.istiyolar

Elinize sağlık güzel çalışma.

Geri