efenim netten saatın aldığım krom hallkaları göstergelere takmak için 2-3 hafta önce aracın göstergelerini söktüm. Üürünle birlikte gelen montaj kılavuzunda "gösterge camını arkada bulunan tırnak vasıtası ile ayırın" işelmini yapmak için göstergenin arkasını çevirdim ama tırnak mırnak yok tabi.. plastik cam krom halkaları takacağım siyah zeminle presli bir şekildeydi neyse biraz zorlayıp camı çatlatıp çizdikten sonra camı ayıramayacağımı anladım... hatta forumdaki arkadaşlardan yardım istedim amam bişey çıkmadı..
neyse aldım elime göstergeleri ve camı, şaşmaz ve başkent sanayi ile beş on tuningcilerde turlamaya... kimse sorunumu çözemedi..
camı kırıp pimapencilerde cam kestiriyim dedim ama cam kavisli olduğu için oda olmadı..
en sonunda camı ayırmadan halkaları takmayı başardım birde hazır tacho'yu sökmüşken ibreleri kırmızıya boyayım dedim ibreleri sömek için çok uğraştım onlarıda çıkaramadım...
bende ibreleri göstergenini üzerinde sprey boyayla boyadım..
sonuç: bu benim ilk kendi modifiye operasyonum olduğu için cama ve sökmek için zorladığım ibrelere (hız göstergesini biraz hırpaladım) çok hafif zarar verdim.. (onlarda benle inatlaşmasaydı kardeşim)
önceki hali
neyse aldım elime göstergeleri ve camı, şaşmaz ve başkent sanayi ile beş on tuningcilerde turlamaya... kimse sorunumu çözemedi..

en sonunda camı ayırmadan halkaları takmayı başardım birde hazır tacho'yu sökmüşken ibreleri kırmızıya boyayım dedim ibreleri sömek için çok uğraştım onlarıda çıkaramadım...

sonuç: bu benim ilk kendi modifiye operasyonum olduğu için cama ve sökmek için zorladığım ibrelere (hız göstergesini biraz hırpaladım) çok hafif zarar verdim.. (onlarda benle inatlaşmasaydı kardeşim)
önceki hali

Son düzenleme: