Göstergedeki lambalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0M42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0M42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar, ara sıra aracın göstergesinde aşağıdaki lambalar yanıp sönüyor bu lambaların anlamı nedir bilen var mı ?

2gW5VA.jpg

Selamlar, ara sıra aracın göstergesinde aşağıdaki lambalar yanıp sönüyor bu lambaların anlamı nedir bilen var mı ?

2gW5VA.jpg

biri motor su seviyesi ikazı sanırım diğeride ön far yada ön/arka park lambalarından biri olmalı ama tam emin değilim

Motor su seviyesini kontrol ettim seviye normal görünüyor acaba genleşme kabındaki sensör bozuk olabilirmi ? Park lambaları derken kesik olma ihtimalimi yani önlerde dipsiz led ler var bunlar yüzünden olabilirmi ?

Motor su seviyesini kontrol ettim seviye normal görünüyor acaba genleşme kabındaki sensör bozuk olabilirmi ? Park lambaları derken kesik olma ihtimalimi yani önlerde dipsiz led ler var bunlar yüzünden olabilirmi ?

sensör takılı kalmış olabilir kablosu soketi sorunlu olabilir. par kampulleri led olduğu için yanıyor muhtemelen. canbus yazan led park ampulu almalısınız

Soğutma suyu lambasını hallettim teşekkür ederim temizlenmesi gerekiyormuş.Canbus sisteme uyumlu park ampulü alıp değiştirecem çok teşekkür ederim.

Park ampullerini de led den normal ampule çevirince tabladaki lamba söndü arkadaşlar teşekkür ederim.

Geri