Göstergede çıkan F işaretinin anlamı ?

sonmocan ilgine çok teşekkür ederim. Bu ECU dediğin ne, beyin mi yoksa. Birde bu yukarıda yazdıklarınızı aynen ustaya aktarıcam. Eğer sonuç çıkmaz ise Ankaraya gelmek için imkanlarımı zorlarım, tekrar teşekkürler

eğer hata kodun tech cihazında p1600 gözüküyorsa hiç uğraşma ECU değişecek. ucuz ve garantili ECU ayarlarım, senin dediğinden çok daha ucuza gelir.
sonmocan garantili sıfır fiyatı ve ikinci el fiyattı aşağı yukarı ne kadardır. Bu konuda bir bilgi verebilirmisin. Burdan yada özelden yazabilirsen sevinirim

arkadaşım beşevlerde yol üstünde beyin tamir eden bir yer var. geçerken görüyorum içerisi opel kaynıyor. bmw falanda . adamın tamir yeteneği nedir bilmem hiç görüşmüşlüğüm yoktur. istersen bi orayla görüş belki beyin olayını çözer orası. bi yerlerde okumuştum 400 ytl civarı garantili tamir yapılıyomuş. Forumlarda araştır bi derim .

arkdaşım emin deilim ama f şanm-zuman ile ilgili bi arıza olabilir şanzumanda ucuz bişi olmadıgı için söylemeye dilim warmıo

Selam Bülent.Arabanin sorununu cözdünmü, Eger cözmediysen bana Tech2 nin ver kod hatasinin (F ile beraber bazi sayilar daha olmasi gerekiyor) tamamini ayazarsan sana daha iyi yardimsi olurum.haber bekliyorum...

geçmiş olsun canını sıkma hal olur inşallah

Merhaba
Arkadaşlar Raif ustanın beyin arızası tespiti ile sorunum çözüldü. Bayramdan önce Serviste araca beyin siparişi verdik ama henüz gelmedi,servis te test aracından beyini söküp benim araca taktı. O gündür sorun yok kullanıyorum. Bu hafta da yeni beyin gelecek ve takacaklar ,2 ay sonunda bu dertten kurtuldum en sonunda.

Ama şimdide başka şeyler gözüme çarpıyor mesela aracı parkettiğimde bir süre sonra egzos asfaltı sim siyah yapıyor. Yağı değiştireli 4000 km ye yakın oldu, kontrol ettim yağ da eksiltmemiş, bu normalmi yoksa yine mi bir sorun var?

sorunun çözüldüğüne sevindim en son bayramdan önce gittiğimde senin arabayı sormuştum uğraşıyoruz demişti oradaydı araban. :alkis:
umarım bir daha böyle sorunlarla karşılaşmazsın.

Bulent Oral' Alıntı:
Merhaba
Arkadaşlar Raif ustanın beyin arızası tespiti ile sorunum çözüldü. Bayramdan önce Serviste araca beyin siparişi verdik ama henüz gelmedi,servis te test aracından beyini söküp benim araca taktı. O gündür sorun yok kullanıyorum. Bu hafta da yeni beyin gelecek ve takacaklar ,2 ay sonunda bu dertten kurtuldum en sonunda.

Ama şimdide başka şeyler gözüme çarpıyor mesela aracı parkettiğimde bir süre sonra egzos asfaltı sim siyah yapıyor. Yağı değiştireli 4000 km ye yakın oldu, kontrol ettim yağ da eksiltmemiş, bu normalmi yoksa yine mi bir sorun var?

güle güle bin arkadaşım

Geri