Göstergede çıkan F işaretinin anlamı ?

geçmiş olsun

En nihayetinde , bu kadar ugrastan sonra sorununun çözülebilmiş olması çok iyi, güle güle kullan

İlgi ve alakanızdan ötürü hepinize teşekkür ederim dostlar sağolun varolun.

arkadaşlar opel vectra 1.6 comfort 2006 model marka bi aracım var debriyajına bastığımda tık diye bi ses var çok gürültülü bi ses değil en sonunda değilde bastığımda daha en üst konumdayken geliyo ses acaba ne olabilir aracımı sıfır aldım 4000de km yardımcı olursanız sevinirim ve bu marka model araçaları olan arkadaşlar araçlarını bi kontrol ederlerse sevinirim şimdiden teşekkürler :help: :help: :help: :help:

servis yolu gözükmüşş

arkadaşlar opel vectra 1.6 comfort 2006 model marka bi aracım var debriyajına bastığımda tık diye bi ses var çok gürültülü bi ses değil en sonunda değilde bastığımda daha en üst konumdayken geliyo ses acaba ne olabilir aracımı sıfır aldım 4000de km yardımcı olursanız sevinirim ve bu marka model araçaları olan arkadaşlar araçlarını bi kontrol ederlerse sevinirim şimdiden teşekkürler:help: :help: :help:

selamlar,
sanırım bendede aynı sorun var.. umarım beyinden değildir, daha 1 hafta olmadı servis 2küsür bin ytl ödedim parça değişiminden... servise götürücem yarın bakalım ne çıkacak?!?!

Geri