- Konuyu Başlatan
Onunla bağlantıya geçtim şimdi zaten. İnşallah sorunum çözülür yoksa aracı görmek istemiyorum durumuna geldim artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bulent Oral' Alıntı:Onunla bağlantıya geçtim şimdi zaten. İnşallah sorunum çözülür yoksa aracı görmek istemiyorum durumuna geldim artık
slm sen adam gibi servise gitsen sorun olmaz.ALBATROS_09' Alıntı:Sinir oluyorum bu servislere,yaptıkları işi tam yapsalarda insanların ne maddi ne de zaman kaybı olmasa...
![]()
tansugurler' Alıntı:slm sen adam gibi servise gitsen sorun olmaz.
Şu saat itibari ile daha götürmedim. Yanlız geçen hafta işyerime gelip aracın durumunu görmüştü Raif usta. Dün konuşmamızda arıza verene kadar bekleyelim arıza verdiğinde tekrar bir göreyim demişti.Tabii benim araç hemen cevap verdi sabah çalışmadı. Bu gün kısmetse teslim edecem Raif ustaya. İnşallah sorunum hallolur yoksa gerçekten bıktırdı beni bu. Düşünsenize araç çalıştığında bir sorun yok, ama mesela sabah aracınıza biniyorsunuz kontağa bastığınız anda karşınıza F işareti çıkıp çalışmıyor. Çıldırmamak içten değil.sismik' Alıntı:sonuç noldu gösterdinmi arabayı umarım sorunun çözülmüştür.
Bulent Oral' Alıntı:Arkadaşlar 1,5 haftadır araç raif ustada. Onunda söylediği sanırım problem beyinde diyor. 0 beyin ise çok pahalı 2,5-3 mılyar cıvarlarında diyor. İkinci el ise 1,5 mılyar civarlarında olduğunu söyledi ve ,kinci el de bulmak sorun. Bu beyine bir program atılamıyormu bilginiz varmı. Sonuçta araç ısınıkken hiç bu hatayı vermıyor uzun bir süre durduğunda yada aklına estiğinde bu işareti veriyor. Madem beyin arızalı hiç komut yollamaması gerekmezmi.
Kafam çok karıştı sinirlerim alt üst oldu valla. Teknik yönden bilgi verecek bir arkadaş varsa bilgilerine ihtiyacım var , ne dersiniz ne yapayım bir yol gösterin lütfen![]()