gösterge

elektronik aksamına bişey olacak diye korkma klometre yada diğer hepsi beyide kayıtlı bişey olmuyo

çıkma kadran al ;) tak

otto' Alıntı:
elektronik aksamına bişey olacak diye korkma klometre yada diğer hepsi beyide kayıtlı bişey olmuyo[/quo

kardeş teşekkür ederim..
deneyeceğim inşallah bi sorun cıkmaz..

Arkadaşlar herkese SELAMLAR astra H için OPC göstergeleri arıyorum herhangi bir adres gösterecek veya bilgi verecek arkadaş varmı?Teşekkürler

arkadaşlar konsol kaplama olayını haalletmiş bulunuyorum şimdi sıra gösterge de..
astra g nin bu aliminyum cerceveli kadranlarını benim arabaya takmak istiyorum hani
orjinal olan..
şimdi sizlere sorum bu işlem için benim göstergemin tamamen değişmesi mi lazım yok sa servis halkaları takabiliyormu?
ikincisi bana bu iş nekadar mal olur?
üçüncüsü bir sorun yaşarmıyım montajda ve sonrasın da?
tavsiyelerinizi bekliyorumm...

iç kaplamayı su linktekindenmi yaptım yapışurmalı , nasıl kalitel biseymi?
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=8613835

Son düzenleme:
ben veltors isimli siteden aldım.astra g cd aracım için.ödemeyi havale ile yapıyosunuz.bir günde geldi hataydan.50 ytl ürün 5 ytl kargo ücreti 55 ytl haale yapıyosunuz.hemen geliyo.10 dk da taktım.biras el becerim fazla.yapıştırma gerektirmeyen ürün diyo ama ben garanti olsun die bir iki damla japon damlattım sakın yapmayın.kurumuyo içerde camdan dolayı haa alamıyor.ve kromlar beyazlayıp soğumaya başlıyo.korktum söktüm tekrar ve allahtan çıktı.cam sil ile sildim kuruladım taktım.zaten tık diye ses geliyo oturuyo ölçüsünde yani.çok değiştirdi arabayı çoooook.değer pahalı demeyin.resim nasıl eklicem bilmiyorum yardımcı olun siteye ekliyeyim

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar gerçekten bu fiyatlar çok uçuk 4 tane halka için 55ytl bunların standart ölçüleri yokmu 5-10 ytl ye tornada yaptırıp krom kaplatalım boşuna okadar para vermeye değmez gibi geliyor bana

Geri