Gösterge yardım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ferra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar resimde ok işaretiyle gösterdiğim lambanın anlamı nedir? Bu lamba kontağı açtığımda yanıyor ve çalıştırana kadar sönmüyor. Acaba bu durum normal mi?
Yanlış hatırlamıyorsam daha önceleri kontağı açtıktan bir müddet sonra sönüyordu (Abs lambası gibi). Arıza olabilir mi?
Kafama takıldı. Bilgilendirirseniz sevinirim.

abcd0004cw8.jpg

Ferhat abi normal galiba çünkü benim arabada da çalıştırıncaya kadar sönmüyor..Senin lambada çalıştıktan sonra sönüyor dimi??Bende sana bi soru soruyum kadranın en solunda bi lamba var emniyet kemeri lambası mı o yoksa airbag mi??Benim de o lamba hiç sönmüyor da...

Evet çalıştırınca sönüyor.
Kadranın en solundaki lambaya hiç dikkat etmedim. Ama orada bir lamba kontağı açarken yanıp hemen sönüyor. Oda emniyet kemeri galiba.

dur abi senin için bi arabaya inip bakıyorum acaba çalışırken mi sönüyo yoksa anahtarı tanırken mi:D

Ewet abi çalıştırıncaya kadar sönmüyor senin için inip baktım arabaya dert etcek bişey değil zaten bak mesela emniyet kemeri ışığı hiç sönmüyor svitch takılı kaldı galiba...

Çok teşekkür ederim Salih (Adın bu galiba). Bir tek sen ilgilendin. İnşallah dediğin gibi herhangi bir sorun yoktur.

Rica ederim abi ne demek..Eğer seninkinde bi sorun warsa benimkinde de wardır:) öyle bi sorun olduğunu zannetmiorum ama şayet sorun çıkarsa bana da haber edersen sevinirim..Tanıstıgıma memnun oldum bu arada Ferhat Abi
=====Salih Buğra;)

Peki bu lamba neyi ifade ediyor acaba? Kimse bilmiyor mu?

normaldir kardeş kafanı yorma ancak sönmezse sorun var demektir

Arkadaşlar resimde ok işaretiyle gösterdiğim lambanın anlamı nedir? Bu lamba kontağı açtığımda yanıyor ve çalıştırana kadar sönmüyor. Acaba bu durum normal mi?
Yanlış hatırlamıyorsam daha önceleri kontağı açtıktan bir müddet sonra sönüyordu (Abs lambası gibi). Arıza olabilir mi?
Kafama takıldı. Bilgilendirirseniz sevinirim.

abcd0004cw8.jpg

motor arıza lambası o. zaten sönüyor demişsin. sönmesede arabada bi gariplik yoksa sorun değil. çünkü anahtarı sık sık düşürürsen o lamba kafasına göre yanıyor sönüyor.

Geri