1994 vectra cd 2000 motor göstergelerdeki uyarı lambaları

bumerang_03

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba 1994 model 2000 motor vectra cd aldım daha yeni 2 gün oldu.meraak ettim daha önce 94 vectra gt vardı.cd de döstergelerin olduğu kısımda kontağı ilk açtığım zaman yağ lambası akü lambası fren kontrolu lambası abs lambası ve hava yastığı lambası yanıyor.bunların haricinde ön arka far ve stop lambaları olsun balata uyarı lambaları olsun veya yedek su deposunda uyarı lambası olsun...1994 cd modelinde bu uyarı lambaları yok mu?(94 gt de hepsi yanıyodu kontrol edip sonra kendi tek tek sönüyordu)(şeyden kıllandım kısa farları açtığımda göstergede farlar açık diye bi lamba yanmıyo ve aynı şekilde uzunları yaktığım zaman da uzunlar yanıyo diye bi uyarı lambası yanmıyo.(göstergedeki ampuller patlamış olabilir diyorum ama diğer saydığım uyarı lambaları bu model aracta yok mu?yada var mı ampulleri patlak olabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum.eğer 1994 model vectra cd de göstergelerinde orjinal yedek su deposu seviye lambası balata uyarı lambası far ve stop kontrol lambaları var ama ampulleri patlamış ise onları değiştireceğim acil yardımlarınızı bekliyorum

Geri