gösterge ışıkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZGE38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyide derecenin yanlış ölçmesiyle ledlerin alakası yok ki?... derecenin termostatı ön tamponun altında

ata 2000 e katılıyorum arkadaslar baska soze gerek kalmadı hassas usta ve ıscılık lazım bu konulara beyler

Biraz geç oldu ama yeni gördüm konuyu..

27zo2tn9.jpg

goruntu2987nxbg2.jpg

goruntu3007jmmj9.jpg

goruntu3015fwrb4.jpg

3 4 saatimi aldı yapmak biraz led ve uygun dirençler ile halledilebilio.. Tabi bide güzel bi lehim tabancası..

ustasını bulursan sorun yok ama kasap birine denk gelirsen göğsü darmadagın ediyolar sonra uğraş dur adamı arabadan sogutuyooo

adamlar yapiyoo yaaa

Benim FX' i de Mustafa ( Team Opel ) yapmıştı ama ledler nokta aydınlatma yapıyor yani ampul gibi ışığı yaymıyor onun için bazı bölgeler loş oluyor...

fx2rt8.jpg

ben kendim yaptım.. led kullanmadan ve orjinal ampullere sadık kalarak...

isteyen arkadaş olursa fiyatı 150 ytl...

not: bazı modellerde renk sınırlıdır... ayrıntılı bilgi için

durukan@teknobilgi.net

Shadow' Alıntı:
Biraz geç oldu ama yeni gördüm konuyu..

27zo2tn9.jpg

goruntu2987nxbg2.jpg

goruntu3007jmmj9.jpg

goruntu3015fwrb4.jpg

3 4 saatimi aldı yapmak biraz led ve uygun dirençler ile halledilebilio.. Tabi bide güzel bi lehim tabancası..
abicim hangi tür led taktın ben de de aynı arabadan var bi haftadır ugrasıorum parlaklıgı nasıl oldu bide renk tam olarak beyaz mı ben yarın resimleri cekip yollicam farklı bi fikri olan varsa beni aydınlatsın yok sa ben kafayı yiyecem sabah aksam bunu dusunuorum

arkadaşlar daha öncede bahsettim ben gögüs aydınlatmalarını değiştirdim nasıl söküldüğünü fotografladım içerde bir kart var onun üzerine flux ledler var onlardan getirttim www.ledmar.com dan bakın bunlar 100 derecelik ışık yayıyor bunları kadranın sekline göre silikonladım 4 flux a bir direnc taktım ışıklandırma süper beyaz oldu ibrelerin altında beyaz fosfor var üste karşısına ince açık renk kırmızı oje sürdüm gögüsteki düğmeleride değiştirdim farları açtıgınızda mavi yanıyır tuşa basınca altındaki aktif lambası kırmızı soldaki switch anattarıda renklendirdim tabiki vectra b için bunlar gayet güzel oldu

Geri