Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abicim hangi tür led taktın ben de de aynı arabadan var bi haftadır ugrasıorum parlaklıgı nasıl oldu bide renk tam olarak beyaz mı ben yarın resimleri cekip yollicam farklı bi fikri olan varsa beni aydınlatsın yok sa ben kafayı yiyecem sabah aksam bunu dusunuorum
arkadaşlar daha öncede bahsettim ben gögüs aydınlatmalarını değiştirdim nasıl söküldüğünü fotografladım içerde bir kart var onun üzerine flux ledler var onlardan getirttim www.ledmar.com dan bakın bunlar 100 derecelik ışık yayıyor bunları kadranın sekline göre silikonladım 4 flux a bir direnc taktım ışıklandırma süper beyaz oldu ibrelerin altında beyaz fosfor var üste karşısına ince açık renk kırmızı oje sürdüm gögüsteki düğmeleride değiştirdim farları açtıgınızda mavi yanıyır tuşa basınca altındaki aktif lambası kırmızı soldaki switch anattarıda renklendirdim tabiki vectra b için bunlar gayet güzel oldu