Goodyear

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpago

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, arka lastikler idare eder. Önler bitti. İki adet ön lastik alacağım. Michalenin Fransız malı olduğu için kesinlikle almayacağım. Goodyear iyi diyorlar. Olumlu yada olumsuz yorumlar rica ediyorum. Herkese iyi opeller.

daha önceki aracımızda goodyear kullanıyorduk süper bi lastik bence piyasada ki en iyi lastik diyebilirim

Pardon Michelin şeklinde yazılıyordu.

evet,good year kesinlikle iyidir.Zamanında da F1 de yarışmış deneyimli,tecrübeli bir marka aynı zamanda.Halen de bir çok spor da yer alıyor.Benim arabamın üzerinde good year geldi ve cok memnunum

Valla annem 26 senedir Goodyear'da diye demiyorum :) , allweather lastikte Goodyear üstüne lastik tanımam...

bende goodyear ventura kullanıyorum.lastıkler gercekten harıka hafıf bı tutunma sorunu var ama oda lastıgın sert kaplama olmasından kaynaklanıyor.ayrıca goodyear 1 yıl kaskoda yapıyor lastıge yanı herne nedenle olursa olsun lastık parcalanırsa sen nerde olursan ol ayagına getırıyorlar.ve bunun yanındada 2 yıl garantısı var.

bende goodyear ventura kullanıyorum.lastıkler gercekten harıka hafıf bı tutunma sorunu var ama oda lastıgın sert kaplama olmasından kaynaklanıyor.ayrıca goodyear 1 yıl kaskoda yapıyor lastıge yanı herne nedenle olursa olsun lastık parcalanırsa sen nerde olursan ol ayagına getırıyorlar.ve bunun yanındada 2 yıl garantısı var.

goodyear bencede kaliteli bir marka ve sigortası olması bence iyi bir artı malum yollar delik deşik :)

Teşekkürlerimi sunuyorum. Ellerinize sağlık. Tercihim Goodyear olacak.

ben goodyear hydragrip aldım yeni, lastikten tiksindim resmen daha önce hiç bu kadar kötüsünü kullanmamıştım ama diğer modellerini bilmem

Geri