golf 6 dan sonra buradayımm...:)

Ynt: golf 6 dan sonra buradayımm...:)

Zor soru  :-X
 
Ynt: golf 6 dan sonra buradayımm...:)

golf imajını hak eden bir araba ama türkiye fiyat politikası gerçekçi değil bence.
 
Ynt: golf 6 dan sonra buradayımm...:)

talha batu link' Alıntı:
golf imajını hak eden bir araba ama türkiye fiyat politikası gerçekçi değil bence.

Elbete gerçekçi değil.
Ama aracı satarken zarar etmediğinize göre fiyat politikasına fazla takılmamak lazım. Pahalı alıp pahalı satıyorsunuz, hatta zaman zaman kar bile edebiliyorsunuz. Böyle olunca aracın fiyatını hak etmemesine göz yumulabiliyor.

Lokasyonu sebebiyle değerinden fazla fiyat biçilen evler gibi düşünün. Satarken siz de değerinin üzerine satıyorsunuz.
 
Ynt: golf 6 dan sonra buradayımm...:)

welllcommee
 
Ynt: golf 6 dan sonra buradayımm...:)

welllcommee  iyi forumlar
 
Ynt: golf 6 dan sonra buradayımm...:)

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Golf kullanicisi oldugunuz icin bir sorum var.

Sizce Golf verilen parayi son kurusuna kadar hakeden bir araba mi, yoksa ismi var diye mi insanlar bos Golf icin 60 bin lira vermeye razi oluyorlar.
bence haketmiyor... şimdi sattığım için kötümü oldu diye düşünmeyin ama comfortline araçta bi hız sabitleyici bi yağmur sesörü olmazmı ya..bakımları bile çok pahalı...sadece isim yapmış ve satma politikasından dolayı böyle...ama kar ediyorsun 40 bine aldım 4 sene sonra 43 bine sattım :)))
 
Ynt:

O zaman binmek için Golf alınmaz, satmak için alınır.?

60 bine aldığım araba donanım olarak 15 yıl önceki arabalara benzer mi ya?
 
Ynt:

vehicle_dynamics link' Alıntı:
O zaman binmek için Golf alınmaz, satmak için alınır.ğ˜€

60 bine aldığım araba donanım olarak 15 yıl önceki arabalara benzer mi ya?

Keyifle binip satmak ve satarken diğer markalar kadar zarar etmemek için alınır.

Madem donanımı 15 yıl önceye dayanıyor; Almayın! Size zorla satmadıkları gibi, alacaksanız da aylarca sıra bekletiyorlar. :) Bunu elbette tasvip etmiyorum, hatta kızıyorum ve bu yüzden GOLF VI almadım zamanında ama işine gelmeyen de benim gibi yapsın ve  almasın yani. Astra alarak beğendiğiniz araca kavuşmuşsunuz,artık GOLF'e laf etmeye gerek var mı? (Hak etse bile)
 
Ynt:

Astra benim ilk arabam.İlk kez cc, park sensörü, yağmur sensörü olan bir araba kullandım.Daha önceden ailemde 2000 model. Astra G vardı.
Teknolojinin sunduğu bu kadar nimet varken isim pahasına bunlardan mahrum kalmak bence hiç de keyifli bir sürüş vermez.Hatta o zamanlar benle aynı paraya bomboş golf alan arkadaşa gem gülüp hem de kızmıştım.

Sonuçta zorlayan yok, ama sadece ismi var diye bomboş arabaya o kadar para verip herşeyi manuel idare etmek bana göre hiç de akıl kârı değil.
 
Ynt: golf 6 dan sonra buradayımm...:)

Opelsizasla adlı bir forumda bu denli vw fanatiklerinin olması şaşılacak iş.
Sadece bizde vardır heralde böyle bir fanatiklik.
Tabi bu bile vw nin politikalarında ne denli başarılı olduğunun bir göstergesi.
Ayrıca anlamadığım madem bu kadar çok seviyorsunuz, niye opel alarak kendinize eziyet ediyorsunuz. Alın bir vw, keyifle binip, karla satın olsun bitsin.
 
Geri
Üst